40 688 0

Модел се пусна в порно сайт, а видеата ѝ шокираха милиони (СНИМКИ)

Почитателите на Belle Delphine едва ли са очаквали да видят това

Instagram моделът Belle Delphine побърка милиони свои фенове, след като обяви, че ще започне да качва клипове в един от най-големите порно сайтове - Pornhub.

Belle Delphine е нещо като звезда в социалните мрежи, където я следват милиони фенове, които с трепет очакват всяка нейна публикация в YouTube, Twitter или Instagram.

Въпреки че все още не е успяла да завладее сърцата на потребителите по цял свят, Бел, която живее в Лондон, е натрупала завиден брой последователи в Instagram - над 3 милиона, а също така има над 4000 абонати в Patreon.

Наскоро младата британка обяви, че е дошъл моментът да публикува клипове и в един от най-големите порно сайтове.

Тя обеща да стори това, ако една от снимките ѝ събере над 1 милион харесвания. "Ако тази снимка събере 1 МИЛИОН харесвания, аз наистина ще си направя акаунт в pornhub. Това време официално дойде. Тагнете своите приятели/бащи, за да ви помогнат!", гласеше текстът, който изкусителната девойка написа към доста провокативен кадър.

Това предизвикателство, разбира се, се оказа много лесно за почитателите ѝ, които набързо успяха да се справят с поставената задача, че и отгоре.

Онова, което последва обаче, ги шокира.

Belle Delphine спази обещанието си и започна да публикува видеа в порносайта.

Новината, че профилът ѝ е вече създаден, зарадва много нейни фенове, които побързаха да влязат в сайта и да гледат клиповете на своята любимка.

Заглавията на всички качени видеа бяха доста интригуващи и любителите на филми за възрастни бяха изпълнени с надежда да видят нещо наистина впечатляващо.

Съдържанието им, обаче се оказа възхитителна, почти брилянтна шега на Бел, която разочарова, а може би и вбеси, някои от най-разгонените ѝ последователи.

Вместо откровено неприлично съдържание, клиповете на Бел показват съвсем неочаквани неща. На един от тях тя яде снимката на изключително популярния потребител на YouTube -Pewdiepie, в друго клипче пък си играе с плюшени играчки, а в трето видео, озаглавено "Belle Delphine Gets Scissored“, тя отваря и затваря чифт пластмасови ножици.

Всъщност девойката е известна с превъплащенията си в най-различни образи, както и със странните и леко откачени клипове и снимки, с които провокира вниманието на феновете си. Въпреки това, едва ли някой от тях е очаквал подобно нещо от нейна страна...

this is the last post you'll ever see from me

A post shared by Belle 19 (@belle.delphine) on Jun 6, 2019 at 2:33pm PDT

I'm the reason for global warming

A post shared by Belle 19 (@belle.delphine) on Jun 13, 2019 at 7:56am PDT

Великобритания
Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.