Last news in Fakti

11 Август, 2019 07:00 22 028 1

Вашият хороскоп за днес, 11.08.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Мистичен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 11.08.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не си създавайте сами проблеми, които нямат нищо общо с действителността. Издигате бариери между себе си и света, които просто затрудняват общуването ви и за нищо друго не биха ви послужили.

Телец

Ден само за пътешествия, пикници и всякакви други подобни, които ще ви накарат да усетите не само близостта с природата, но и с хората около вас. Определено ден - подарък от съдбата за вас.

Близнаци

Опитайте без да изключвате от ежедневните задължения да се издигнете над тях, да ги преразгледате и да успеете дори да им се порадвате. Днес е ден за радост от живота, не бъдете излишно сериозни.

Рак

Опитайте да се отървете от натрапчивите състояния и мисли. Преосмислете контактите си. Ден за разчистване и реорганизация на съществуващия ред. Определено няма да ви е лесно, но пък си струва труда.

Лъв

Подходящ ден да поговорите с човека до вас, да потърсите заедно нещата, които застават между вас и да се опитате да ги преодолеете. Мистичен ден, но пък пълен с впечатления.

Дева

Днес от огромно значение е да получите удовлетвореност от нещата, които правите. А понеже е неделя, това няма да е особено трудно да го направите, но ще се наложи да се потрудите затова.

Везни

Сънищата и пророчествата днес ще са измамни и лъжливи. Доверявайте се най-вече на разума си и на това, което виждате. Ден най-вече за разходки със семейството или пък за поход по магазините.

Скорпион

Ще се усещате леко напрежение и то заради неща, които не зависят от вас. Опитайте да овладеете емоцията, така или иначе не може да промените обстоятелствата, не ви остава друго освен да ги приемете.

Стрелец

Днес трябва да си дадете сметка, че приемането или отхвърлянето на нещо в живота е свързано с някои морални норми, които е важно да спазвате поне пред самите себе си.

Козирог

Ден само за пътешествия, пикници и всякакви други подобни, които ще ви накарат да усетите не само близостта с природата, но и с хората около вас. Определено ден - подарък от съдбата за вас.

Водолей

Животът ще ви предостави доста възможности и ще трябва да решите какво точно искате. Определено няма да ви е леко, но изборът е ваш и никой не може да реши вместо вас.

Риби

Определено не е ден за решаване на любовни проблеми, със сигурност ще решите неща, за което после ще съжалявате. Затова пък ще имате шанс да реализирате една своя отдавнашна мечта.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАРИ

    1 1 Отговор
    глупост