Last news in Fakti

14 Юни, 2012 09:51 910 1

Предстои кожна пластика на нахапания от кучета

  • пирогов-
  • кучета
Предстои кожна пластика на нахапания от кучета - 1
Снимка: БГНЕС

Вероятно ще се наложи кожна пластика на Х.П. на 88 години, е мнението на доц. Маргарита Кътева, началник на първа травматологична клиника, съобщиха от пресцентъра на болницата.

Възрастният мъж беше приет в "Пирогов", в сряда, в 4.25 часа, призори, с нахапвания по ръцете и краката. По-дълбоки са раните в областта на лявата пета. Мъжът е намерен в кв. Редута. Той страда от деменция. Днес раните му ще бъдат отново обработени, прилага му се антибиотична терапия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наш

    0 0 Отговор
    нека кметицата да му плати лечението от нейния джоб а не от здравната каса -тя не си е свършила работата не данъкоплатците