Last news in Fakti

5 Октомври, 2019 07:00 5 958 0

Вашият хороскоп за днес, 05.10.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп
Вашият хороскоп за днес, 05.10.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ключовата дума днес - постижение. Много ще ви е важно да видите реализирани плановете си, идеите си, да намерите онова, което търсите, независимо от цената. Доста сте амбициозни. Правете го с мярка и морал, не лъжете себе си.

Телец

Вдъхновение и пътувания на духа търсете днес. Важно е да погледнете далеч напред, да си позволите да повярвате в безкрайните възможности на Вселената, но най-вече в собствената си сила. Бъдете разумни мечтатели.

Близнаци

Излишно нагнетявате обстановката около вас, но най-вече създавате дискомфорт на самите себе си. Направете едно символично сбогуване с всичко ненужно и тръгнете смело напред.

Рак

Партнирайте, но правилно. Не се обиждайте, не бързайте със заключенията, не натяквайте и изобщо не правете онова, което не искате да правят и на вас. Бъдете мили и слушайте внимателно.

Лъв

Прекалено сериозно, прекалено отговорно и прекалено важно го раздавате. Вярно, че ще имате много задачи, но с усмивка и по-малко драма бихте ги свършили много по-приятно, а може и помощници да се появят.

Дева

Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете готови да покажете милите си чувства и да засвидетелствате внимание на своя любим човек. И опитайте да не е служебно.

Везни

Хубав ден и хубави емоции ви носи. Бъдете готови да погледнете на света от светлата страна. Търсете радостта най-напред в себе си и после ще я видите и навън. Е,може и по обратния път да го направите, но при всички случаи го направете.

Скорпион

Интересна, но и много полезна информация ще достига към вас днес. Не си позволявайте да подценявате дори малките детайли, често път те са разковничето за много неща.

Стрелец

Понякога сериозните неща ви идват твърде много и се опитвате да се измъкнете с не толкова добри шеги. Копнеете за свобода и знания, но знаете, че те си имат цена. Ден за оценка на стойностите (и активите).

Козирог

Малко капризен и непостоянен ден, макар че ще сте наясно с какво разполагате какво можете да постигнете. Само не забравяйте да се забавлявате междувременно.

Водолей

Малко странен, малко чуден, но умът ви трябва да е буден. Ей, така в рими и с лекота да се оставяте на силата на потока. Наблюдавайте за синхроничности около вас.

Риби

Денят обещава интересни събития, така че не се разсейвайте. Ден за приятели и любими занимания, ден да решите някоя и друга сложна задача.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА