Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 11:53 14 296 3

4 зодии ще се радват на огромен късмет през октомври

  • късмет-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • зодии-
  • зодия-
  • октомври

Октомври ще бъде изключително благодатен за следните представители на зодиака

4 зодии ще се радват на огромен късмет през октомври - 1
Снимка: Shutterstock

Известният астролог Павел Глоба разкри кои ще са най-големите късметлии сред зодиите този месец. Успехът буквално ще падне като сняг на главата им, но те все пак трябва да слушат какво ги съветват звездите, за да извлекат максимална полза.

Според прогнозата Овен през октомври ще може да преодолее всичките си стари страхове и най-накрая ще се осмели да направи радикални промени. Причината за това ще бъде мощен енергиен поток, който ще покрие с щастие представителите на този зодиакален знак. Промените могат да включват смяна на работа или местожителството, както и голяма крачка като желание за сключване на брак или раждане на дете.

Най-важното и съкровено желание през октомври може да бъде изпълнено и на Козирозите. Астрологът ги съветва да следват знаците, които звездите им изпращат. Важно е да не пропуснат момента, защото може да няма втори шанс.

Телецът може лесно да реши проблеми, които преди това са изглеждали неразрешими. Трудностите с парите ще бъдат успешно преодолени, семейните отношения ще придобият нови топли тонове, а любовните връзки ще искрят с нови цветове. Няма да се изискват специални усилия от Телеца, - „всичко ще се получи от само себе си“, уверява астрологът.

През октомври нови екстравагантни идеи ще посетят и Близнаците. Глоба съветва родените под този знак да не се страхуват и да не поглеждат назад към никого, а смело да вземат живота си в свои ръце и да тръгнат към съдбата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ватман

    6 1 Отговор
    Ясно! Слизам от трамвая и се качвам на самолет,ше стаам авиатУр,то се е видЕлУ!
  • 2 Пламен

    2 4 Отговор
    Както казват нашите македонци, баластра мохабет, въздух под налягане.
    .
  • 3 Браво на автора..!

    2 1 Отговор
    Пак се курдиса...,,каръка,,...!