Last news in Fakti

19 Октомври, 2019 11:15 5 236 10

Слави празнува рождения си ден с най-близките

  • слави-
  • слави трифонов-
  • партиен лидер-
  • телевизия-
  • лиценз-
  • празнува-
  • рожден ден-
  • най-близките

Шоуменът вече притежава лиценза за национално покритие на телевизия „Стара Загора”

Шоуменът и отскорошен партиен лидер Слави Трифонов събира най-близките си в луксозен ресторант в София, за да отпразнува с тях рождения си ден, пише Lupa.bg.

Дългия навършва днес 53 години. Лидерът на новата, но все още нерегистрирана партия „Няма такава държава”, се сдоби с телевизия.

Шоуменът вече притежава лиценза за национално покритие на телевизия „Стара Загора”. Медията, която ще се казва „7/8”, ще бъде преместена в София, в зала 12 на НДК, в т.нар. малко НДК, където бяха и офисите на „Шоуто на Слави”.

Тази вечер популярният плевенчанин поканил на трапезата роднините си - любимата си мама Здравка, сестра си кака Петя, която е рентгенов лаборант и с която е особено близък, племенника си Тео, който пък е компютърен специалист. Най-вероятно Слави ще поиска ресторантът да бъде затворен само за него, тъй като той не обича чужди хорски очи да го наблюдават докато се весели.

Със сигурност подаръци в ресторанта ще му поднесат Евгени Димитров – Маестрото, който стана шеф на телевизията, както и Ася Тодорова и Диана Младенова. Двете дами влизат в борда на дружеството, което ще управлява телевизията на Трифонов. Те дълги години работят със Слави и заедно с него и с Маестрото са и в продуцентската му фирма „Седем осми”.

Приятелят на доскорошния тв водещ – Георги Милчев-Годжи също бил сред поканените на рождения ден на Дългия. Въпреки че на Слави се носи славата, че е скръндза, той винаги е черпил подобаващо екипа си за рождения си ден, докато водеше най-гледаното вечерно шоу по bTV. Както неведнъж сам е признавал най-известният ерген в републиката екипът му е неговото семейство. Сега обаче Трифонов нямало да събира специално екипа си, а щял да празнува само с най-близките си, твърдят запознати.

Сега пресният политик не искал да прави шумни партита, тъй като се чувствал изморен и изнервен покрай учредяването на "Няма такава държава" и стартирането на новата му телевизия "7/8".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    11 7 Отговор
    Що така бе Слави? Толкова години ти ратайства Годжи и накрая за него един по голям.
  • 2 Дани

    8 16 Отговор
    боли ме хуя за слави
  • 3 бай Асен

    31 3 Отговор
    Никога не съм бил фен на Слави, но всички медии се надпреварват да го хулят и очернят! Властта толкова се е уплашила от новата партия, че чак стават смешни! Дори на снимките, които публикуват, само рога на дявол не са му сложили!
  • 4 Жоро

    9 5 Отговор
    Домашните любимци за близки ли се броят
  • 5 Лора, внимавай...!!!!

    16 0 Отговор
    Усети ли Слави, кога се изтърколи половин век...повече с отрицателни емоции..за всеки е така, не само за теб,, но някои имат повече късмет в живота, който се състои в богатство, но това не винаги е щастието за човек..! Едно имаш, пък друго ти липсва....! ЧРД....!
  • 6 Гост

    7 10 Отговор
    Дреме ми на капата , че този имал рожден ден. 🎸🎸🎸🎸😎😎😎😎
  • 7 Малена

    19 4 Отговор
    Честит ден Рожден Слави, не те познавам лично, но харесвам присъствието ти на екран. Политиката е мръсна работа, дано намериш решение и изчистиш огромния боклук натрупал се през годините. Няма да е лесно Слави, клошарите в тази държава трудно ще се разделят с мърсотията, тя е полепнала по тях и вече е като второ тяло. Трудно ще е, но само който не опитва, само той не знае какво някога е казал ДЯКОНА, ВАСИЛ ЛЕВСКИ... АКО ЗАГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ... СЛАВИ, НЕ СИ ЛЕВСКИ, НО СИ БЪЛГАРИН, ОПИТАЙ, ДЕРЗАЙ, ПОБЕДИ. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Само той ли ти липсва..

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Малена":

    В списъка...!?
  • 10 Тончо Спатото

    1 1 Отговор
    Славуца да внимава с торта да не се загуца.