Last news in Fakti

1 Ноември, 2019 09:05 8 106 0

Вашият хороскоп за днес, 01.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ноември - предстои труден месец

Вашият хороскоп за днес, 01.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ноември никога не е бил лесен месец, а за вас си е истинско предизвикателство. Търпение ще ви е нужно в големи дози, почти колкото и витамин С, и чай за настинки. Просто се опитайте да не бързате толкова.

Телец

Днес задължително правете нещата с предварителна подготовка. Въпреки че сте прекрасни импровизатори, не разчитайте на това, проверете всичко предварително. Важно е да имате отговори на всички въпроси, за които сте се сетили, тогава и за допълните ще намерите решение.

Близнаци

Най-големият ви ресурс днес - способността да чувствате нещата, да придобивате цялата картина наведнъж. Най-големият ви талант днес - способността да работите с големи групи, да интегрирате своята уникалност към тази на цялото. Най-голямото ви предизвикателството - да действате, да имате план и да го изпълните. Можете толкова много, просто го изразете.

Рак

Силно начало на месеца, макар че може да ви се вижда доста нервно. Трябва да се учите да действате, използвайки по най-добрия възможен начин общата енергия. Да изграждате ситуации, печеливши и за двете страни. Най-важното днес е да бъдете фокусирани.

Лъв

По-често човекът срещу вас ще ви се струва повече враг, отколкото приятел. Всъщност именно хората, с които ще се сблъскате са вашият коректив, са вашето допълнение. Бъдете благодарни, че има кой да ви даде обратна връзка. Днес важното е да имате широк поглед към нещата около вас и особено към основното си занимание.

Дева

Интересен месец ви чака и този ден сякаш ще е знаменателен за началото. Чака ви сериозно количество работа - постоянна, монотонна, сериозна. Запазете се здрави. Влагайте енергия в нещата, които са истински значими. Бъдете концентрирани, защото конкурентите ви действат доста активно. Имайте воля за борба и движение напред.

Везни

Опитвате се да държите чувствата си под маската на сериозност и отговорност, а това май не е основната ви същност. Партньорите ви дават консервативния поглед, любимите ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. А може би има начин да комбинирате и двете гелдни точки в един поглед - вашия собствен!

Скорпион

Работа и много силни вълнения у дома. Работата от вкъщи може само да утежни положението. Опитайте да работите според зададената схема, според зададените правила и следвайки йерархията. Май наистина предстои сериозно изпитание за способността ви да се подчините и да следвате. И именно това е началото на вътрешната трансформация.

Стрелец

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Ще се чувствате малко по-напрегнати от обикновено, но пък не е ли това вътрешното огънче, което ви кара да вървите напред?

Козирог

Материалните придобивки и спестяването заради жилище ще са основният акцент не само този ден, а поне до средата на месеца. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват.

Водолей

Движение и сила - ново начало със силата на вчерашните постижения - двигателят на днешния ден. Вие имате енергия планини да преместите, само ви трябва мотивация. Оставете да ви водят добрите намерения и желанието да направите всичко по най-добрия начин, тогава ще привличате именно такива партньори. А без тях определено ще ви трябва доста време, за да се справите. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг.

Риби

Усещане за нещо ново, зараждащо се, различно и движещо се. Комуникацията с околните - формална. Движението - мащабно и търсещо. Това е характеристиката на днешния ви ден. Опитайте се да сте по-грижливи към новото начало, подкрепяйте новите идеи, дайте им време да пораснат и да узреят, не ги пришпорвайте.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА