13 Ноември, 2019 07:00 15 966 1

Вашият хороскоп за днес, 13.11.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Стрелците ще се справят лесно с проблемите

Вашият хороскоп за днес, 13.11.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес светът ще е точно такъв, какъвто сте желали да го видите. Разбира се, в границите на възможното. Възползвайте се от това пълноценно, защото няма да е за дълго.

Телец

Ако днес се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да влияят на мнението ви.

Близнаци

Не е подходящ ден да рискувате, а точно това ще направите и ще си докарате доста главоболия. Поне не обвинявайте съдбата, сами сте го предизвикали.

Рак

13-ти винаги е бил твърде интересен ден. Опитайте да гледате света с очите на дете и не се филмирайте за някакви незначителни проблеми. От всяка ситуация има решение, щом сте успели да влезете в нея.

Лъв

Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.

Дева

Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има.

Везни

Поуморили сте доста и днес е време за реалксация. Едно пътешествие, макар и само по картата е идеално решение. А защо не по магазините и есенните изложения, те могат да са много вдъхновяващи.

Скорпион

Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес може да ви извади извън нерви. Постарайте се да не хабите много сили в тази неравна борба и без друго победителят ви е известен...

Стрелец

Днес до такава степен лесно ще се справяте с проблемите, колкото и да са сложни, че като нищо цяла върволица от нуждаещи се ще се нареди пред вас за помощ.

Козирог

Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добре онова, което сте замислили.

Водолей

Не се разочаровайте от приятелите си, само защото не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви.

Риби

Пред вас отново стои въпроса за правилното разпределение между труда и почивката. Ще ви се иска още днес да избягате от задълженията си, но поне гледайте да е незабелязано.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хармаяни

    0 0 Отговор
    Не ми харесва