Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 14:35 17 700 16

Гена Трайкова най-накрая бременна?

  • гена трайкова-
  • бременна-
  • бебе-
  • дете-
  • журналист-
  • водеща-
  • новини

Ще се сдобие ли журналистката с дълго чакан наследник?

Гена Трайкова се е превърнала в друг човек само за два месеца. Шефка на новините в bTV, която винаги е била изключително дребничка и стройна, напоследък така се е закръглила, че не прилича на себе си, шушукат в медията.

Дали пък не е решила най-после да стане майка? Това се питат в нюзрума на телевизията.

Шокиращата промяна във външния вид на бившата водещата лъсна на снимки, правени по повод 19-ия рожден ден на новините в телевизията. По традиция екипът организира вътрешно гласуване, с което определи кои са най-добрите репортер, кореспондент, оператор, продуцент и монтажист за годината. Шефовете Венелин Петков и Гена Трайкова се снимаха с отличените с награди свои подчинени, пише "Уикенд".

Точно тези кадри издадоха, че с Гена става нещо необичайно. Тя никога не е била така едра и пълна, както на въпросните снимки. Прави впечатление, че на едната от тях бившата водеща на централната новинарска емисия държи корема си точно както имат навик да го правят бременните жени. Дали наистина Трайкова е успяла да хване един от последните влакове и на своите 41 години най-после да забременее?

Това засега не може да се каже със сигурност. Странно е, че журналистката никога досега не е имала проблеми с килограмите, а тази метаморфоза с тялото ѝ е настъпила в рамките само на два месеца.

Последното публично събитие, на което шефката на новинарите в bTV се е появявала, беше партито по повод старта на новия тв сезон през септември.

Тогава тя бе изключително слаба и стройна, каквато зрителите я познават от дълго време. Правеше впечатление, че не беше сама на купона. Компания ѝ правеше непознат за широката аудитория кавалер, който изглеждаше доста по-възрастен от нея. Трайкова цяла вечер държеше чаша бяло вино и цигара. Дали обаче наистина е пиела и, ако да, в какви количества, не може да се докаже. Колкото до цигарата, много бременни жени си позволяват да пушат, въпреки че лекарите са категорични, че това е вредно за децата им. С просто око се вижда, че Гена е напълняла поне 10 килограма от септември досега.

Това не може да се разглежда като сигурен знак, че носи дете, но трудно може да се открие друга причина за толкова скоростна промяна във фигурата ѝ. Ако не е бременна, може би е на хормонална терапия, чиято вероятна цел е бъдещо зачеване на журналистката.

Говори се, че в миналото тя е била бременна от своя дългогодишен екранен партньор Венелин Петков, с когото имаше дълга връзка. Тогава обаче направила аборт. В светските среди се носят различни слухове за причините да не пожелае да роди бебето – от това, че го е махнала тайно от бащата, с което е предизвикало раздялата им, до това, че именно таткото не е искал деца, затова я е накарал да прекъсне бременността. Дали във всички тези клюки има нещо вярно, сигурно знае единствено самата Гена Трайкова.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъьъх

    23 3 Отговор
    Какво ни дреме?

    Коментиран от #4

  • 2 Порно

    20 2 Отговор
    Не бях аз , честно.
  • 3 Патриот

    25 0 Отговор
    Искам по-подробно - с кого и най-вече КАК.
    Ако има видеоматериал по ппроцеса най-добре.

    Коментиран от #5

  • 4 Ъьх,грешиш!

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ъьъх":

    Как така какво ти дреме? Трябва да зарежеш всичко и денонощно да мислиш единствено и само за това - с кого се чука и защо някаква посредствена телевизионна говорителка.
  • 5 Патриоте,

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Патриот":

    помоли я да ти направи една жестока свирка! А на нейния любовник му кажи да си го вкара сам.
  • 6 цербер

    7 2 Отговор
    изключително дребничка и стройна, бившата водещата,Тя никога не е била така едра и пълна, НЕЩО МАЙ,А?????
  • 7 Зуека

    10 1 Отговор
    Със сигурност не е от мен - аз само я лижа . 😝
  • 8 Франкенщайн...!

    9 4 Отговор
    Ами браво на един известен и свестен журналист, само не знам на колко години е, че след 45 г, вече е смешничко да забременяваш..!(но все пак е нормална жена и се радвам)...!
  • 9 бушприт

    16 4 Отговор
    след 45 г, вече е смешничко да забременяваш..! ЗАЩО ДА Е СМЕШНИЧКО? Да не би пристанището й да е вече,като язовира край Перник? Да е пресъхнало.
  • 10 Ако е от неорентиран сексуално младеш

    3 2 Отговор
    Е смешно и то доста, като преди това е имал подобна връзка...!
  • 11 Brat

    4 5 Отговор
    Или просто годинките си казват думата.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 митЮ ТЪПИЯ

    3 1 Отговор
    УУУООХХХАААААААААААА!!БРАТЛЕ ТТА Е ИСТИНСКА ТУРБО ТУПАЛКА.НА ЕКРАНА СА ПРАЙ НА НЕВИННА АМА ИНАЧЕ ТРОШИ ПРЪЧКИ НАРЕД ИЗ СОФИЯ ПРИ ТОВА ЗА МНОГО ПАРИ.НЕ СЛУАЙНО ГА ТУРИХА ДА БАЧКА В ТЕЛЕВИЗИЯТА.АКО ГА ПРИБИРАМ ШЕ И ИЗКЪРТЯ ДИРНИКА И НАКРАЯ ША ГА НХРАНЯ С БЯЛ КРЕМ.ББРРУУХХААААААААА!!
  • 14 btv

    2 3 Отговор
    Как ли скимти ?
  • 15 Емили

    1 0 Отговор
    Ви само клюкарите какво ви ин тересуват гена с кого има връзка ,дали е бременна това си в нейна работа , сигурно нямате проблеми
    Не е важно дали си бременна а, важно е половинката да те обича
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.