Last news in Fakti

18 Януари, 2020 14:34 34 607 17

Сбъдна се едно от пророчествата на Божидар Караджов за 2020 г.

  • божидар караджов-
  • феномен-
  • предсказание-
  • пророчество-
  • власт-
  • министър

Предсказание за властта у нас вече се сбъдна

Сбъдна се едно от пророчествата на Божидар Караджов за 2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Макар да са минали само няколко дни от началото на 2020-та година, вече се сбъдна едно от пророчествата на феномена Божидар Караджов. В своята прогноза за настъпилата година той предрече, че през следващите 365 дни предсрочни избори са заложени кармично.

"Но до тогава Борисов ще смени двама министри. Вътрешното разцепление в БСП ще продължи. На следващите избори в парламента ще влязат ГЕРБ, БСП, партията на Слави Трифонов, ДПС, ВМРО", каза още той.

Миналия петък Нено Димов подаде оставка като министър на околната среда и водите заради кризата с водата. Той дори се сдоби и с обвинения заради създалата се ситуация. На негово място бе предложен Емил Димитров - Ревизоро, който вече положи клетва пред депутатите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 78 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    87 15 Отговор
    Нямам представа кой е този феномен , ама то трябва да си идиот за да си мислиш, че Тиквата няма да падне! Не, че после така нареченият "народ" няма да го избере отново, но това е друга тема.

    Коментиран от #3, #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Последния софиянец

    80 15 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Той Бойко ще падне, ама пак ще дойдат американските сенатори да го качат. Такъв предател няма къде да намерят.

    Коментиран от #6

  • 4 Никога повече ГРОБ

    71 7 Отговор
    Мат'ряла пак ще си го избере "вожда", който пък ще му забрани да си отглежда прасета, а след това и телета и кокошки докато накрая и мухи няма да има на тази нещастна територия.
    Няма как явно е поел ангажимент да се избие всичко живо що стопаните си отглеждат, че да се купуват 20-30 годишните резерви от Тамбукту, Паппуа Нова Гвинеа е още къде ли не. Явно има голяма далавера хората да не си отглеждат домашни животни и да бъдат принудени да си купуват всичко от големите хранителни вериги, които не са български. Но мат'ряла е доволен и пак ще си го избере и дакато празната глава разбере, че го унищожават вече ще е твърде късно.
  • 5 Добре

    29 5 Отговор
    така и не разбрах какво е положителното от това някой да дрънка, налучква и гадае разни бъдещи събития ??? Нали трябва да има поне някакъв смисъл, или не ? Май смисъла е някаква детска игричка от типа ,,всички слушат предсказанието, чакат да се види отгатнал ли е, и накрая да се види дали ще му се възхищават,, ми това е доста тъпо
  • 6 русенец

    37 10 Отговор

    До коментар #3 от "Последния софиянец":

    Тиквата не го качват американците. Ние си го качваме! На американците им е изгоден надупен управляващ на страната.

    Коментиран от #7

  • 7 Последния софиянец

    30 6 Отговор

    До коментар #6 от "русенец":

    Друг толкова надупен няма да намерят. Той е незаменим. И маршал Петен е бил такъв.
  • 8 Пророк

    11 3 Отговор
    Скоро е реколтата загнила и отива на боклука........
  • 9 мали мали

    33 4 Отговор
    И аз у хладилника гледам нема сирене,нема салам ,нема кашкавал а за месо да не говорим и стигнах до извода че тая година ще е тежка а другата година ще е още по тежка затова затварям буркани с вода задая усетя по леко
  • 10 Меда

    6 1 Отговор
    Е отровен бъркайте още
  • 11 Народа не избира

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Иначе немаше да има избори😂😂😂😂тва е като тотото все едно си мислиш че ше спечелиш ама друг решава на кои ше се дава
  • 12 Само,че...

    9 3 Отговор
    ...аз вече няма да съм в т.н. територия България.....сбогом "скъпи партии и политици"....дано пукнете до 9 коляно.....ИЗМЕТ.
  • 13 Highspirited

    5 1 Отговор
    Пророчество е пряка реч от Бог, която се предава чрез избрани хора и е на 100% истина. Б. Караджов със сигурност не е пророк, а интелигентен човек който може да сглоби информацията и да си направи съответните изводи. Предсказанията му не са пророчество, а прогнози. Който разбира се може да станат, можи и не. Което показва и пректиката.
  • 14 Реалист

    4 3 Отговор
    И без ясновидци ние знаем какво става и ще става..... Дойдохме ли си на думата за ваксини те които бият на децата ни.... Бум на хепатит в България и то само на деца.... Самите ваксини съдържат хепатит, туберкулоза.рак, рахит и водят до инвалидност,,, аутизъм ,,,,,, и безредие.... До сексуална неуриентация..... До психични заболявания.... Системата убива децата ни.... Прав е отеца че не си ваксини ра децата.... Защо производителя на ваксини не си ваксини ра децата.... До 2 год възраст на едно дете му се бият над 10 ваксини,,,,, не знам сега как е. Уж да не боледуват, а то шарка ,,,, хепатит и всяко второ дете е болно....... Къде е здравния министър .... И после децата не били гледани... Гледаме да ги храним колкото може по здравословно,, но болестта му е натискане в кръвта още от бебе до 2 годишна възраст.... То живак ли няма, то кръв от.. заразени животни.... Даже и от мъртви хора.... Гледах едно видео в един сайт как един агент разказва какво правели с децата и отвлечени хора възрастни..... А това за ваксини те го четох в статия за производителя на ваксини.... Даже имаше снимка с децата си..... Защо спим още,,,, до кога някой ще ни налага правила като все едно ни евтанизират бавно и мъчително... Това евтанизия над българският народ.... Много от хората не вярват и като им кажеш те мислят за луд... Ами то е пред очите ни всичко.... Вода няма, храната и въздуха наситени с химия... Народа се самоубива, убива,, разни програми... С

    Коментиран от #15

  • 15 Реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    С тези програми ще промиват мозъка на децата... Едно днк една кръв това е целта на илюминатите... Те се кръвосмешявят по между си.... Чете ...... Рептили, илюминати и вижте с какво се хранят.... Ще изпадне те в ужас.... Това не е страх да има у хората.... Много филми са правени и са били забранени.... Пускат ги едва сега ,,,,,, защото вече сме психясали и не разсъждава е... Не сме единни и знаят че човека никога няма да ги победи.... Надмощието е взето от тях.... Над нас.... Бля, бля и толкова...
  • 16 Highspirited

    2 0 Отговор
    Прогнози за 2018, всеки мкоже да види какво е уцелил и какво не...
    Ще влезем в чакалнята на еврозоната, прогнозира обявеният за ясновидец номер 1 Божидар Караджов.
    ТУРИЗМЪТ
    Втори лифт на Банско ще има. Ръстът на туризма ще е 8%.

    ИКОНОМИКАТА
    Икономиката ще живне с 3%. Ще има голям скандал с "Булгартабак". Един от мобилните оператори ще смени за пореден път собственика си, което не е добре. Безработицита ще достигне рекордно ниско ниво. Пет процента надолу за зърнодобива.

    ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА

    Миналата година раждаемостта беше критична, тази ще се вдигне с 4% спрямо 2017-а - на годишна база. Българите обаче ще продължават да напускат родината.

    ПРАВИТЕЛСТВОТО

    Предсрочни избори няма да има тази година, а през 2019. Стабилността на правителството ще е до юли. Тогава Марешки ще се отдръпне. Конфликти ще започнат и в коалицията - с Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Двама министри ще бъдат сменени, а един сам ще се оттегли.

    ПРЕЗИДЕНТЪТ

    Румен Радев ще бъде добър балансьор, и то успешен. Ще наложи поне три пъти вето.

    БСП

    Корнелия Нинова остава председател на Столетницата. Вотът им е безсмислен, правят глупости.

    ДПС

    Мустафа Карадайъ запазва лидерския пост.

    ПУТИН

    Владимир Путин ще дойде тази година в България. Ще има атентат срещу него. Ще има "Южен поток", което е важно за България.

    БЕДСТВИЯ И КАТАСТРОФИ

    Наводнения, свързани с реки и язовири, ще има и тази година, този път в Раднево, Самоков и Кърджали. Благоевгра
  • 17 Сова

    1 0 Отговор
    Този е обикновен самовлюбен човечец, който се мисли за ясновидец. Но това е Божи дар, а не Божидар.