Last news in Fakti

20 Януари, 2020 10:53 4 822 7

На 3 зодии ще им провърви невероятно през февруари

  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • февруари-
  • късмет-
  • успех-
  • астрология

Въпреки че звездите ще бъдат на тяхна страна, тези зодии ще трябва и да се постараят много за благополучието си

На 3 зодии ще им провърви невероятно през февруари - 1
Снимка: Shutterstock

Годината на Белия железен плъх ще бъде успешна за много зодиакални знаци. А за 3 зодии този февруари ще бъде месец, пълен с много късмет.

Щастливците обаче не трябва да стоят със скръстени ръце, а да работят здраво. Най-важното е да не пропускат своя шанс и да се възползват максимално от предоставените възможности.

През втория месец на новата година звездите ще бъдат на страната на 3 зодии и ще им помогнат най-накрая да се освободят от голяма част от проблемите си.

Стрелец

Представителите на тази зодия ще започнат да усещат положителните промени в живота си постепенно, започвайки още от началото на месеца. Всичко ще започне да се подрежда по правилния начин.

Именно през зимата ги очаква кариерно израстване и най-сетне да им предложат длъжността, за която от дълго време мечтаят. Това ще се случи в средата на февруари.

Всички старания и усилия на Стрелеца ще бъдат оценени подобаващо от ръководството.

Зимата ще внесе промени и в личния живот на представителите на този знак. Те ще засегнат както свободните, така и обвързаните Стрелци. Положителните неща ще влязат в живота им, просто трябва да не пропускат щастливия шанс.

Дева

В началото на февруари Девите ще усетят невероятен подем и желание да продължат напред. Звездите ще им предоставят невероятна възможност да оправят всичко в живота си.

Всички трудности ще бъдат решени бързо и лесно. При това без да полагат кой знае какви усилия. Очаква ги главозамайващ успех в кариерата.

Що се отнася до личния живот - той ще бъде изпъстрен с ярки цветове. Отношенията, които ще възникнат през този месец, ще доведат до голяма стъпка като създаването на семейство.

Скорпион

През февруари най-сетне Скорпионът ще излезе на сцената, което изобщо не е случайно. Представителите на този зодиакален знак ще могат да градят дългосрочни планове, да планират нови проекти и задачи. През този месец те ще открият в себе си особени таланти, които ще им помогнат да успеят в бъдеще в кариерата.

Ако Скорпионите мечтаят да се преместят, ще трябва да започнат подготовка за това събитие. Най-благоприятното време за това е през месеците март или април.

Всичките проблеми ще бъдат решени без особени усилия и труд.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек...!

    2 0 Отговор
    Се надява цял живот, все на нещо свястно и добро...!
  • 2 Ивайло

    2 1 Отговор
    Малиййй, като чета направо реки от мед и масло ме чакат, б@си кефа!!! А дано, ама надали!!! Хахаха!!! ;)))

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ивайло":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Анонимен

    0 0 Отговор
    Всички българи сме от тези три зодии....цветя и рози ни чакат.
  • 7 Гого

    0 0 Отговор
    Мене ме нема,продължаваме да копаме значи ..