Last news in Fakti

23 Юли, 2012 10:51 9 007 7

Първият спечелил iPhone 4S от Bazar.bg

Само с публикуването на една безплатна обява в специализирания сайт Bazar.bg може да спечелите iPhone 4S. Това не е шега, а факт. Първият победител се казва Петър Харизанов. Той е от Пловдив. Завършил е Техническия университет в Града на Тепетата. По професия е програмист. Занимава се с верификация на чипове. Той получи наградата си в офиса на "Резон Медия" в София, ул. "Карнеги" 11А.

"Как стигнах до Bazar.bg? Търсех начин да продам кецовете си и от Facebook ми изникна реклама на Bazar.bg. В действителност публикувах обявата, защото исках да участвам в играта. Благодаря на сайта за наградата. Първоначално като ми се обадихте помислих, че е шега. Вече съм сигурен, че не е”, каза при получаване на наградата Харизанов.Той сподели, че вероятно ще подари на приятелката си спечеленият подарък.

Той печели награда, след като на 21 юни публикува обява за продажба на кецове. Офертата отговаря на всички условия на играта. Победителят беше избран пред нотариус на 19 юли в 14.16 ч.

Сайтът Bazar.bg е най-големия портал за публикуване на обяви у нас. В него може да продадете всичко – от жилище или кола до старата си кафеварка. В момента може да намерите над 300 000 стоки!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Lyd1q

    3 0 Отговор
    toz pi4 go poznavam be :D :P da mu e 4estit :P
  • 2 The true

    1 1 Отговор
    100% съм сигурен, че има връзка с някои от администраторите на Bazar.bg
    Приятел, роднина, познат или нещо подобно... В тази държава никои няма да ти даде iPhone 4S, защото си публикувал обява...
    Готини реклами си правят...

    Коментиран от #4

  • 3 koki

    0 1 Отговор
    какви пари им търсиш на кецовете
    :-D
  • 4 истина е

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "The true":

    По принцип българина е "Тома Неверни"))), но в този случай няма лъжа и измама. Познавам момчето, наистина е голям късметлия, да си го ползва със здраве))). И със сигурност няма нищо общо с някой от сайта. А за рекламата - няма лошо, за да бъде ползвано едно нещо е хубаво да се рекламира.
  • 5 georgi

    0 0 Отговор
    Това е един телефон ... нищо работа - рекламата струва в пъти повече. В очакване на 5цата, телефона не супер скъп.
  • 6 aladin i vylshebnata lampa

    0 0 Отговор
    поне да се беше избръснал ... ;дд
  • 7 спечелилия

    1 0 Отговор
    Връзка нямам с никой освен с момичето от снимката;), http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%933672512/puma-clyde-jet-set-45eu, това е по въпроса с кецовете, продавам ги защото съм ги поръчал от ebay и са ми големи,а по въпроса с бръсненето-ще си ходя както ми е кеф:)))))))