Last news in Fakti

1 Март, 2020 17:51 4 175 4

Кои са най-добрите родители според зодията

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • родители-
  • добри родители

Звездите могат да повлияят много на живота ни, дори и когато става дума за отглеждането на деца

Кои са най-добрите родители според зодията - 1
Снимки: shutterstock

Кое е онова, което ни определя като "добри родители"? Дали е характерът или е интелектът? А защо това да не е зодиакалния знак, под който сме родени?

Според астролозите има пряка връзка между зодиите на родителите и начина, по който те отглеждат своето потомство.

Факторите, които определят дали сме добри родители са наистина много, но астрологията има особено мнение по този въпрос. На първо място Луната е тази, кмаколи кълкинояти влияе на броя деца, които ще имате.

Комбинациите ѝ с някои планети могат да определят колко точно деца ще има една двойка.

А разположението на звездите и планетите издава дали ще бъдем добри родители.

Вижте кои родители се справят чудесно в отглеждането на деца заради зодията си:

Рак

Кои са най-добрите родители според зодията

Според астрологията най-добрите родители са именно Раците. Те са много чувствителни и успяват да направят децата си привързани към тях. Добре е Раците да имат няколко деца, това би ги направило наистина щастливи.

Представителите на тази зодия са готови на абсолютно всичко за децата си.

Дева

Кои са най-добрите родители според зодията

Подобно на Раците и Девите смятат, че е техен дълг децата им да растат в щастливо и здраво семейство. Девите се стремят да имат наследници. Те дават на децата си само най-доброто и претендират да отглеждат потомството си "компетентно".

Девите са пример на децата си как да успеят в живота. Обикновено децата им се грижат за тях на старини и дълбоко ги уважават.

Скорпион

Кои са най-добрите родители според зодията

Скорпионите обожават да гледат деца. Това им се отдава и всичко вършат с лекота те имат силен характер и не се изнервят от дреболии.

Въпреки че Скорпионите са трудни характери, то децата просто ги обожават и ги смятат за невероятни. Връзката, която се създава между родител Скорпион и децата му, е наистина силна и завинаги.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Същевременно девите

    6 1 Отговор
    И занаята гледат, да има за ляп на децата..! (Повече се грижат за чужди синове, имат някаква изгода от това...!) На запад децата като станат пълнолетни и стават вече самостоятелни, вързани за тебе, айде холан...!)
  • 2 а според

    3 2 Отговор
    мен, астролозите и тренчева трябва принудително да се оковат във вериги и да се откарат в болница за активно лечение по неврология и психиатрия ,,Св. Наум,, София 4-ти км. на Цариградско Шосе
  • 3 Viki25

    0 4 Отговор
    момичетата от вашия град ви очакват тук-: shr.name/m4u3E

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.