Предлагаме ви една практична идея как да използвате останалия сух козунак - изключително лесна и много бърза рецепта за вкусни и ароматни козуначени пържени филийки.
Необходими продукти:
6-7 или повече филийки стар козунак
4 яйца
50 мл прясно мляко
олио или масло
Начин на приготвяне:
Нарежете козунака. Разбийте яйцата заедно с млякото и ванилията.
Потопете всяка филийка и я запържете до златисто от двете страни, в добре загрято олио или масло. Сервирайте със сладко, мед, захар.
Поставете оценка:
Оценка 4 от 38 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Лора
10:12 20.04.2020
2 пенсионер
10:15 20.04.2020
3 инж технолог по хранене
Коментиран от #8
10:15 20.04.2020
4 Да бе
Коментиран от #6
10:20 20.04.2020
5 Фифи сладката
10:32 20.04.2020
6 ДГД
До коментар #4 от "Да бе":
Рупай си овесените ядки!!!10:48 20.04.2020
7 габровец от варна
12:16 20.04.2020
8 Брей
До коментар #3 от "инж технолог по хранене":
Бе кой както си иска ще яде! Престанете с тея простотии, ако искаш и селикон ще си сложиме заради теб пф.22:24 20.04.2020
9 баба Даба много слаба
10:33 21.04.2020
10 Шаран БГ
19:10 21.04.2020