Last news in Fakti

25 Април, 2020 07:00 8 361 1

Вашият хороскоп за днес, 25.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нестандартен ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 25.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Животът ви наистина ще се подобри, ако започнете да поемате малки рискове. Първият и най-важен за вас е да бъдете честни със себе си.

Телец

Знанието омиротворява разума. Търпението омиротворява ума. Любовта омиротворява сърцето. Вярата в Бог омиротворява материалните потребности и тялото. Справедливостта омиротворява Душата. Когато всичко в човека е омиротворено, той изпитва състрадание към всички.

Близнаци

Когато се усмихвате на живота си, веднага започвате да живеете живот, за който си струва да се усмихвате.

Рак

Въпросът не е в това какво ви се случва, а как го приемате. Бройте щастливите си мигове, докато другите броят нещастните.

Лъв

Когато някой ви каже, че сте се променили, не го приемайте като нещо лошо. Понякога това означава, че сте спрели да живеете като него.

Дева

Използвайте парите си за неща, които могат да се купят с пари. Използвайте времето си за неща, които не могат да се купят с пари.

Везни

Бихте могли да се справите перфектно с всичко, което ви се изпречи на пътя, само не се отдавайте на леност. Не се водете много от чужди съвети и препоръки, нали знаете, че не всичко, което е добре за някого, е добро и за вас.

Скорпион

Вярвате си, че това, което правите е най-доброто възможно и това е прекрасно, но всъщност водещи трябва да са милостта и състраданието. Думи, вече позагубили смисъла и съкровеното си значение. Обърнете се към себе си, душата ви знае отговорите.

Стрелец

Днес ще се чувствате добре, ако свършите нещо със собствените си ръце, пък дори то да е едно измитане на пода. Наистина направете нещо смислено и полезно за всички.

Козирог

Въображението и мечтите днес ще са най-важни за вас, въпреки цялата ви практичност и разумност. Може би това също е начин да прецените къде сте. По-важното е, че плановете ви ще са наистина жизнеспособни. Мислете за начини за реализация.

Водолей

Доста нестандартен ще ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.

Риби

Прекалената ви услужливост може да ви коства някои семейни сцени. Проявете чувство за мярка, дори когато помагате на някого. Добър ден за контакти с деца. Спортните занимания са също препоръчителни.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Говедо

    0 1 Отговор
    Няма нищо общо с реалността