Last news in Fakti

30 Април, 2020 07:00 8 725 2

Вашият хороскоп за днес, 30.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде последният ден на април според звездите

Вашият хороскоп за днес, 30.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Последен ден на този толкова необичаен месец. Подхранвайте вярата в сърцето си, дайте ѝ възможност да расте силна и непоколебима. Винаги след тъмната нощ изгрява слънце.

Телец

Приключете месеца със споделяне. Не е нужно да е в сантиментален вариант, а просто като вербализиране на онова, което сте свършили, на нещата, които имате да довършвате и т.н. Хубаво е, ако имате слушател и той ви даде обратна връзка. Монолозите също са от полза, но днес ги заменете с диалог.

Близнаци

С усещането за добре свършена работа завършвате април. С достойнство може да посрещнете Деня на труда. А междувременно е добре да подредите нещата около себе си, прецизно и внимателно.

Рак

Завършете този месец с благодарност. Колкото и да е бил странен и необикновен, той е донесъл своите дарове. Благодарността е тази, която кара нещата да растат.

Лъв

С добри идеи и удовлетворение затваряте този месец, за да влезете в месеците, обещаващи топлина и лято. Със сигурност ви чакат удовлетворяващи дни, а днес потърсете вътрешния мир в себе си.

Дева

Денят преди 1 май е добър момент да си направите мини преглед на месеца, да отчетете успехите и да видите своя най-голям капитал - грешките си. Те са вашият път към успешните постижения.

Везни

Интересен месец беше, макар и с малки катаклизми. Вземете даровете му и освободете излишното, останете с усещането за лекота и свобода. Светът ви очаква да покажете най-доброто от себе си.

Скорпион

Гледайте философски на случващото се. Не допускайте да ви осъждат и твърдо защитавайте позицията си. Не ви се случват изпитания, с които да не можете да се справите.

Стрелец

Сбогом, Април, донесъл Велики дни и пролетни ухания, цветове и радости. Представете своите благодарности (дори и на ум) към този тъй прекрасен момент. Ден информационен и комуникационен.

Козирог

Ден, в който трябва да си направите някои поуки, макар че това ще се случи по доста странен начин. Важното е да не пропуснете уроците на съдбта, че следващия път ще са още по-трудни.

Водолей

Ден, в който ще трябва да започнете с превръщането на плановете в дела. Успехът дебне зад ъгъла, спрете да се криете.

Риби

Малкото или голямото, доброто или лошото, хубавото или грозното? Дилемата днес ще е в избора, а вие много добре знаете, че нещата не са черно-бели. Послушайте сърцето си, кое решение ви носи светлина?


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.