Last news in Fakti

28 Април, 2020 13:27 8 925 13

Нели Петкова крие бащата на детето си, защото...

  • нели петкова-
  • семейство-
  • дете-
  • баща-
  • личен живот

Изпълнителката крие личния си живот в тайна

Преди 2 години и половина бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Нели Петкова стана майка на малкия Даниел, но до ден днешен пази в тайна самоличността на бащата на сина си и избягва да говори за него.

За разлика от повечето си колежки, 36-годишната певица не споделя никаква информация за личния си живот и не публикува никакви семейни снимки в социалните мрежи. Нели не се появи на нито едно публично събитие с него, обяснявайки, че любимият ѝ не обича светската суета. Оказва се, че певицата има основателна причина да го крие.

Американецът Джералд Грийн е финансист, занимава се с телевизия и продуцентство и е с около 20 години по-възрастен от Нели. След 11 години брак с българка и две деца, Джеф зарязал семейството си, развел се и заживял с певицата, пише "Уикенд".

Заради мистерията, в която бе обвила бащата на рожбата си, след раждането на Даниел в столичната клиника „Надежда” на 15 август 2017 г, започнаха да се появяват най-различни версии. Според едни бившата беквокалистка станала самотна майка, според други таткото бил семеен.

Някои дори заподозряха, че Нели тайно е родила наследник на бившия си работодател Слави Трифонов, с когото имали любовна авантюра. Никой от познатите на певицата не е виждал американецът Джералд, с когото Нели имала връзка в продължение на 4 г.

Джеф се влюбил в нея по време на едно от посещенията ѝ в Щатите преди 4 години. Там общи познати ги представили един на друг, те изпитали симпатии, но не се влюбили от пръв поглед. Известно време се срещали само като приятели, опознали се, харесали се и любовта се разпалила.

Джеф делял времето си между родината си и нашата страна. Нели също пътувала до САЩ. Заради разликата във възрастта им певицата не искала да предизвиква коментари, че връзката ѝ е по сметка.

„Двамата с него имаме съвършено различни интереси, но намираме начин да сме заедно въпреки всички ангажименти. Той е търпелив и успява да уравновеси моя буен темперамент. В същото време е много забавен - шегува се с мен и не ме оставя да се взема на сериозно”, разкрива певицата.

Заради пандемията от коронавирус семейството се е изолирало в София. В социалните мрежи чужденецът често публикува снимки от пустите улици на столицата и недоволства от мръсния въздух. Джеф редовно следял нивото на фините прахови частици и съветвал своите приятели в чужбина да не посещават България през зимата, когато въздухът е най-мръсен.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Злато търсачките

    20 1 Отговор
    нямат чет, но да не забравят че и на тяхната идва край и светът не е просперирал само с ми неT!
  • 2 Щото не е за показване

    21 0 Отговор
    Затова!
  • 3 бегай бре

    18 0 Отговор
    ..."не се харесали от пръв поглед...,излизали само като приятели...,но не щеш ли след проверка на ЦКР...ти да видиш...,и любовта дошла..."...не,не е по сметка....,по любов ще да е....
  • 4 Прост народ

    14 1 Отговор
    Да не на боко това чаве та крие бащата

    Коментиран от #7

  • 5 Ха ха ха ха ха ха

    15 1 Отговор
    ,,Криела личния си живот"
    Ами то за да криеш личния си живот трябва по-напред някой да се интересува от него.
  • 6 такава е модата

    9 2 Отговор
    И мис гащи така !
  • 7 Алфа Чакал

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Прост народ":

    Ами не е,нали виждаш че живее тук ,а не в БарЦелона.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 От село

    9 0 Отговор
    Ами хубаво , американец, богат, името му, начи все нещо повече се знае, което е важно единствено за нея...!
  • 12 сссс

    1 0 Отговор
    37 годишна е тая а оня е мутра с пари а не слаб и безработен отврат
  • 13 сссс

    1 0 Отговор
    Отврат тая е к в а стоя с пари а не със слаб и безработен