Last news in Fakti

13 Май, 2020 12:36 15 295 8

Пламен от "Един за друг" преживял ужасна трагедия

  • един за друг-
  • състезание-
  • предаване-
  • шоу-
  • пламен

Един от любимците на зрителите е понесъл жестока загуба като дете

През изминалия уикенд се проведе големият финал на първи сезон на риалити формата "Един за друг", който завърши с невиждан обрат. За първи път в телевизионно предаване в България и в цялата световна история на шоуто, има две двойки победители - по желание на самите тях.

След като трябваше да преминат през жестоко изпитание на волята, наречено "Четири сезона", трите двойки показаха постижения, отвъд границите на човешките възможности. В крайна сметка обаче, накрая две двойки си поделиха първото място - Елена и Пламен, и Искра и Йордан.

Накрая обаче, доктор забрани на Пламен да продължи участието си, защото от серията от изпитания дясната му ръка отече и се оказа твърде опасно да продължи нататък. В този момент конкурентите им Искра и Йордан, които на практика печелеха в този момент, предложиха наградата да се раздели на две, с което показаха уникална човещина.

За Пламен не само в шоуто обаче му се наложи да мине през жестоки изпитания. От визитката му преди решителната надпревара неговата майка разкри, че той е останал без баща като много малък.

"Пламен беше много скромно дете. Израсна без баща. Беше много малък, когато баща му почина в катастрофа и заедно с неговия брат се трудеха заедно. Пламен беше за брат си като баща, като брат, като всичко", каза майка му и предизвика сълзи в очите на Пламен.

"Най-много му помогна спорта. Той направи така, че той да е издръжлив, отговорен, внимателен. Пламен е добър човек, услужлив, но на моменти и малко избухлив. Много се гордея с него във всяко едно отношение. Прави всичко, каквото може, за да даде най-доброто на децата си. Ели е много внимателна, подава му спокойствие. Снаха ми е много мила и търпелива. Просто са си един за друг", добави още родителката.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любопитен

    18 15 Отговор
    Кой е Пламен и какво е Един за друг? Не влагам ирония сериозен ми е въпросът.
  • 2 БГ681

    41 5 Отговор
    Едно от малкото предавания които е позитивно не цели скандал пошлост интриги и сеир. Трябва да има много повече такива добри примери. Браво и дано формата да остане същия.
  • 3 Пламен е много готин

    24 8 Отговор
    Колеги сме от много години. Изклюмително работлив и позитивен човек,
  • 4 Шопо

    18 5 Отговор
    Тоя Пацо ме разби от смях в Семейни войни
  • 5 Шоп

    13 1 Отговор
    На всеки в живота му се случват страшни и трагични неща.Загуба на много близки и обичани отнас хора.и И тъгата е смазваща.Съжалявам за момчето и това,което е тряблало да преживее в тази крехка възраст.Има обаче нещо което ми направи силно впечетление.Гледах много внимателно цялото предаване и участниците в него.След всичките ми наблюдения стигнах до извод,че ако бяха спечелили семейството на Пламе,те нямаше да споделят наградата с другата двойка.Начина по койта реагираха,когато това се случи,оправда моята преценка за тях.Нищо лично не ги познавам,може и да са много добри но понякога важи правилото кажи кажи ми кои са приятелите ти да ти кажа кой си.Те подкрепяха едно семейство в което дамата беше доста голяма интригантка и това не ми допадна.И още нещо,смирението,добротата,истинскит отношения се долавят бързо.А сред тези двойки имаше такива хора,за съжаление семейството на Пламен не беше от тях.Имаше някаква студенина и доста егоизъм подправен с шеги,които можеш лесно да се заблудиш и да си мислиш,че зат този смях се крие весел и широко скроен човек но за жалост не беше така поне за мен.Браво на Данчо и съпругата му направиха голям жест и за пореден път доказаха,че въпреки всичко на което бяха поставени в тази игра на изпитания и голяма физическа и психическа битка те просто са един за друг!Бъдете все така с добри и чисти сърца и знайте,че ще бъдете възнаградени!
  • 6 КОЧО

    4 0 Отговор
    Мен ми стана неприятно, че Пламен не върнаха жеста на младежите дето им дадоха шанс да си видят децата. Постъпката им доказа, че няма неназано добро.
  • 7 незнайко

    0 0 Отговор
    Този коментар означава, че нямате ТЕЛЕВИЗОР .

    Коментиран от #8

  • 8 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "незнайко":

    Предния ми коментар е насочен към номер 1 .