Last news in Fakti

16 Май, 2020 17:48 4 924 18

Кой сте били в предишния си живот

  • предишен живот-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • съдба

Звездите и планетите почти никога не бъркат

Кой сте били в предишния си живот - 1
Снимка: shutterstock

Астрологията разкрива много неща за нас и бъдещето ни. Много хора я отричат, но други са убедени, че тълкуването на звездите е абсолютно и те определят съдбата ни.

Звездите и планетите почти никога не лъжат, твърдят астролозите. Именно заради това представители на тази псевдонаука са решили да направят проучване и да разберат какъв е бил всеки човек през миналия си живот на база на това каква е неговата зодия.

Според техните изчисления, звездите могат да кажат много не само за настоящето и бъдещето ни, но и за ддалечното ни минало.

Проверете какви сте били през миналия си живот, ако вярвате в тези неща или дори да не вярвате.

Овен

Вие имате лидерски качества, благодарение на благоприятното влияние на Марс. Вие умело ръководите много хора и именно това говори, че най-вероятно в миналото си сте били военен водач, революционер и т.н.

Вие сте вярвали в справедлива кауза и сте имали много съмишленици.

Все пак е добре да запомните, че страстта и импулсивността могат да превърнат някое приключение в престъпление. В пристъп на ревност, негодувание и гняв сте вършили неща, които са ви докарвали големи проблеми.

Съвет: Добре е да бъдете предпазливи и внимателни в действията си.

Телец

Венера ви носи желание за естетика и правене на изкуство. Най-вероятно в миналия си живот вие сте били склуптор, художник или пък архитект. Кой знае - може би картините, които сега виждаме изложени в различни галерии, са именно дело на вашите златни ръце.

Поради любовта, с която Телците са изпълнени, те често са работили с дни върху своя шедьовър, без да вдигат поглед.

Съвет: Не забравяйте, че почивката е важна. Прекарвайте повече време със семейството и близките си, защото Венера ви е дарила не само с усет за красивото, но и с нужда от любов и способността да я давате и получавате.

Близнаци

Вие сте общителни и способни да плените всеки със своето дар слово. Това ви е дарил Меркурий. През миналия си живот вие най-вероятно сте били в светлината на прожекторите и сте имали много почитатели, които са се наслаждавали на таланта ви.

Има едно голямо "НО". Вие имате много остър език и може да наранявате хората с думи. Точно заради това лесно сте в състояние да си спечелите врагове, които с радост биха ви наранили или навредили.

В настоящето най-вероятно гравитирате към благотворителност.

Съвет: Проверете внимателно хората, на които решавате да помогнете и подадете ръка, в противен случай може да търпите тежки загуби.

Лъв

Слънцето защитава Лъвовете, които са дарени с творчески талант и харизма. Лъвовете жадуват за внимание, слава, популярност и в миналия си живот сте били много известни личности.

Може да сте били прекрасни оратори, защото приказките, подобно на Близнаците, също умело ви се отдават. Най-вероятно през миналия си живот сте били поет, трубадур, писател.

Съвет: Лъвовете не се нуждаят от чужди съвети, вие най-добре знаете какъв трябва да е вашият път. Доверявайте се повече на интуицията си.

Дева

Девите често са перфекционисти. Най-вероятно вие сте били учен или философ през миналия си живот. Вашата педантичност и гъвкав ум са ви помогнали да направите не едно и две открития.

Въпреки това вие сте били тревожна личност. Ние живеем в несъвършен сят, в който не всичко може да е просто и не винаги желанието ви за най-високи постижения може да бъде удовлетворено.

Съвет: Прощавайте повече на себе си, близките си и хората около вас, в противен случай може да загубите някой стойностен човек.

Везни

Венера ви е дарила с копнеж за хармония, тъй че вие гравитирате към равновесие и справедливост. В миналия си живот най-вероятно сте били съдия или адвокат. Приравнявате приятелите и роднините си, но това всъщност може да ви коства много и да рискувате някой да остане обиден.

Съвет: Не си позволявайте да си мислите, че сте по-умни и добри от околните, опитвайте се да се вслушвате в съветите на по-опитните хора.

Скорпион

Дарбата на Плутон е прозрение и интуиция, което пък може да бъде чудесно качество за един шпионин, агент или партизанин.

В съвременния свят Скорпионът също има много таланти, които да покаже. Тези хора са много проницателни и обикновено само за секунди разгадават намеренията на околните.

Съвет: Избирайте внимателно страната, на която решавате да минете и на която помагате.

Стрелец

Юпитер ви е дарил с приключенски дух и желание за свобода. Вие най-вероятно сте били откриватели през миналия си живот.

Съвет: Следвайте идеите си, но не забравяйте, че все пак е добре да обмислите внимателно по кой път за реализирането на целта си ще тръгнете, за да не претърпите големи загуби.

Козирог

Сатурн ви налага ограничения и определена философия, която ви поставя в рамка. Това обаче ви позволява да станете индивидуалист и изявена личност в дадена сфера. Истински шампион. Най-вероятно в минал живот вие сте били спортист.

Съвет: Внимавайте и се грижете повече за себе си. Не работете чак толкова неуморно.

Водолей

Водолеят е знак, който попада под патронажа на Сатурн. Най-вероятно в миналото си вие сте били църковен служител.

Уран, който също ви контролира, обаче може да събуди бунтарски дух у вас и тогава през миналия си живот всъщност да сте били опозиция на църковната власт.

Съвет: Служейки на хората, не забравяйте да се погрижите и за себе си.

Риби

Душата на Рибите е под влиянието на Нептун. Тя е привлечена от хармонията, мира и просперитета. В предишния си живот най-вероятно сте били владетел на държава или пък шеф на голямо предприятие. Служителите ви са просперирали и са обичали своя "господар".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    7 6 Отговор
    "Звездите и планетите почти никога не бъркат.."; Някои от тези звезди са отдавна "умряли" - как може да "не бъркат"..? "Предишен живот" не е имало - не се заблуждавайте..!! Има Възкресение и Вечен живот, но след като изживеем този във времето..!

    Коментиран от #3, #5, #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 00000014

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "среднощен":

    "Вечен живот" има само във вид на космически прах, или разпиляна енергия из космоса. Всичко друго е ала-бала.
  • 4 Ххх

    7 0 Отговор
    Един нали беше сънувал, че в предишния си живот е бил ирландска пастирка. За него Валентин Вацев каза в едно интервю "Дайте му два танка и три автомата, и той ще започне война с Русия.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Аха

    1 0 Отговор
    Агент ми харесва, но не на,, утайки,,....!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ех и ти

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "среднощен":

    Да, само остава да кажеш, че теологията е наука, и ще запълните празнотата на невежите напълно

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Усмивката

    0 0 Отговор
    Откога разбрах , че в предишния си живот съм бил бръмбар, спрях да се интересувам от астрология
  • 13 Рак осмокрак

    6 0 Отговор
    А къде е зодия РАК ? Пропуснали сте я :(
  • 14 среднощен

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ех и ти":

    "Теология", "Психология", "Биология", "Геология", "Археология"...?
  • 15 А така

    1 1 Отговор
    тоя път звучиш справедливо ,,псевдонаука,, точно ,,вярват или невярват,, знаех си, че си схватлива, и това предполага благоприличие, браво.... ето, че можеш да бъдеш, честен журналист
  • 16 Небива

    0 0 Отговор
    Поради неосведоменост, да се отрича, каквото й да е било. За овен и близнаци, съврадението е огромно , дори и в подробностите...
  • 17 ГЛГЗВ

    0 0 Отговор
    Не е вярно!Аз съм зодия козирог,и в предишен живот съм бил - седалка на ДАМСКО КОЛЕЛО!
  • 18 наци

    1 0 Отговор
    Според чифута на снимката раците ги няма никакви.