Last news in Fakti

7 Септември, 2012 14:18 26 435 5

Продават порното с Шакира и Пике

  • шакира-
  • порно-
  • пике

Секс записът с певицата Шакира и звездата на Барселона Жерард Пике е предложена за продан, съобщават медиите в Испания и Латинска Америка, предаде БГНЕС.

Слуховете за съществуване на такъв клип се носят от известно време - представителите на Шакира вече ги отрекоха, но испанското списание "Interveu" съобщи, че агентът на Пике е получил оферта да купи касетата.

Видеото е дълго около 15 минути и е снимано с телефон, вероятно от работник на певицата, който е бил с тях на яхта. Кадрите са извън фокус, добавят от списанието.

Мексиканската телевизия "Нотас" също съобщи за клип, сниман от подчинен на Шакира, който го използвал, за да изнудва. В миналото се говореше за подобен клип с колегата й Алехандро Санц, но в крайна сметка никакви кадри не видяха бял свят. В същото време продължават спекулациите за евентуалната бременност на звездата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .............

    20 1 Отговор
    И какво му е интересно на това порно????
    Да не би Шакира да е с три дупки отдолу или Пике е с две пишки?
  • 2 йоца

    4 1 Отговор
    голяма новина..
  • 3 georgi stefanov

    0 3 Отговор
    mi to na taya shakira i az ne bih i prostil da ti kaja chestno ako ma razbirash de
  • 4 Тика2

    1 0 Отговор
    "Кадрите са извън фокус, добавят от списанието"-Явно видеото е аудио.............хихихих.
  • 5 The Bear

    0 0 Отговор
    Много мераклийски гонена сензация, ама уви! И тя е човек, и тя го прави, но в същото време е и една от най-умните момичета в занаята си, и знаейки че непрекъснато бива следена за нещо пикантно, със сигурност е мно-о-ого по-внимателна от доста от колежките си! Също така внимават и мениджърите й - става въпрос за много пари!!! въпреки голямото напрежение в живота на звездите, идващо от непрекъснатият тормоз на папараците...