Last news in Fakti

7 Юни, 2020 22:30 3 917 4

4 зодии ще намерят любовта през това лято

  • зодия-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • любов-
  • хороскоп-
  • астрология

Астролозите дават надежда за тези четирима представители на зодиака

4 зодии ще намерят любовта през това лято - 1
Снимка: Shutterstock

Самоизолацията заради коронавируса остави много хора без половинки, а други просто нямаха шанс да си намерят такива заради карантината, под която бяхме поставени.

Астролози обаче имат чудесни новини за представителите на четири зодиакални знака. Според тях голямо щастие и много любов очаква няколко зодии. Истинско романтично лятно изживяване чака точно 4 зодиакални знака. Ето кои са те:

Близнаци

Ще срещнете интересен човек през лятото. Първоначално той ще привлече вниманието ви като отличен събеседник, но скоро ще разберете, че нещата между вас са много повече от това – ще има много любов и страст.

Звездите и астролозите ви съветват да се отдадете на емоциите и да се потопите в това ново романтично приключение.

Дева

Може да бъде напълно неочаквано, но вие ще се влюбите през това лято. Това ще е от онези дълбоки и прекрасни любови, които карат крайниците ти да изтръпнат и те оставят без дъх.

За вас това може да е малко шокиращо и дори плашещо. Свикнали сте да действате максимално рационално. Любовта ще ви накара да се откажете от правилата и принципите, които досега сте си поставяли и да се отдадете на чувствата си.

Везни

Ще срещнете не просто интересен човек, а истинско съкровище и приключение. Вие сте заобиколени от прекрасни хора, готови да ви направят щастливи. Умеете да флиртувате добре и това лято ще се радвате на много внимание.

Тези емоции ще ви се отразят чудесно и ще ви стимулират във всяко едно друго отношение. Най-вероятно ще срещнете сродната си душа през месец август.

Скорпион

Лятото ще бъде истинско изцеление за вас, защото ще имате късмета да се влюбите в наистина невероятен човек. Важно е да се отдадете изцяло на това чувство, а то ще ви позволи да станете една много по-добра версия на себе си.

Щастието ще даде отражение и в професионален план. Най-важното е, че в живота ви ще възцари хармония и ще може да насочите всичките си сили към творчество.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Звездоброец

    5 0 Отговор
    В тая рубрика за зодиите каквото и да е предсказанието винаги е за дева, близнаци и непременно скорпион.
  • 2 Предник

    1 0 Отговор
    Съби, напиши нещо за овните. Направо не се издържа тва лето...съгласен съм да се откажа от правилата и принципите..
  • 3 Ловец на боклуци

    1 0 Отговор
    А нещо за лъвовете Събинче. Хайде мила потърси!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.