Last news in Fakti

6 Юли, 2020 07:00 9 042 2

Вашият хороскоп за днес, 06.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Успешен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 06.07.2020 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес не е добре да се пренапрягате, въпреки че сигурно ще го направите. Добър ден да си купите електроуреди, електроника или пък да си смените жилището, но в никакъв случай не действайте прибързано.

Телец

Днес ще се проявите като работните пчелички на зодиака. Не се престаравайте, прекаленото натоварване може да се отрази зле на здравето ви. Вечерта е добре да се ограничите в яденето и да наблегнете на минералната вода.

Близнаци

Днес ще сте особено обаятелни, така че можете да използвате това, за да постигнете целите си, естествено без да прекалявате. Използвайте активната част на деня, за да свършите неотложните неща, защото вечерта изобщо няма да ви е до това, толкова ще ви се иска да се забавлявате.

Рак

Денят е удачен в много отношения. Сутринта нещата ще стават, като че ли от само себе си. Колкото сте по-активни и контактни, толкова по-лесно е се развива всичко. Но не бива да изпускате момента, защото вечерта нещата няма да текат толкова гладко.

Лъв

Най-вероятно ще започнете този ден със съжаление, че почивката е свършила. Докато се накарате да заработите, работното време ще свърши. Все пак докато сте на работа поне ободрявайте колегите си с весели истории.

Дева

Има някои неизяснени отношения, които искате или не, ще трябва да разрешите днес. Не действайте пристрастно, защото вечерта ще се терзаете за онова, което не сте направили, защото съзнанието ви е било замъглено.

Везни

През първата половина на деня ще имате шанс да проявите своята изобретателност и находчивост, така че не го пропускайте, защото по-късно ще се появят пречки от най-различен характер.

Скорпион

Денят ще ви посрещне с множество уговорки и задачи. Едва ли ще успеете да осъществите всичките си грандиозни планове, така че карайте подред. Вечерта ще се почувствате най-добре, ако останете със семейството си.

Стрелец

Денят ви ще е значително напрегнат като главната причина за това ще сте самите вие. Имате нужда да си изясните някои неща пред самите себе си, за да можете да се насладите истински на прекрасните неща, които ще ви предложи вечерта.

Козирог

Ще трябва да направите кратка финансова ревизия след почивните дни. Не позволявайте на хорските приказки да ви вгорчат настроението. Вечерта ще ви предложи множество интересни неща, не се поддавайте на изкушението да се захванете с всичките.

Водолей

Още със започването на деня ще усетите напрежението на работата. Нещата се развиват във ваша полза, но вие сте положили толкова много усилия до момента, че няма как да е другояче. Вечерта ще можете да отдъхнете в компанията на приятели.

Риби

Разсеяно, мистично, лятно започвате седмицата. Останете 'зад кадър'. Давайте идеи и вдъхновявайте другите, макар че ще ви е трудно да останете на заден план, но е важно да си дадете време и да бъдете наблюдател.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    днес е световния ден на целувката

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.