Last news in Fakti

16 Юли, 2020 14:31 5 420 7

Висши сили пазят 5 зодии от злини

  • зодии-
  • зодия-
  • астрология-
  • хороскоп-
  • съдба-
  • закрила

Съдбата е изключително благосклонна към тези представители на зодиака

Висши сили пазят 5 зодии от злини - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите смятат, че Висши сили закрилят непрекъснато пет зодиакални знака, които са меко казано истински галеници на съдбата, а бъдещето пред тях винаги е ярко, пише jenata.blitz.bg.

Според експертите тези хора винаги успяват да излязат сухи от морето, а също така жънат успехи във всички свои начинания. Астролозите посочиха кои са тези 5 зодии, които са закриляни от Вселената и Висшите сили.

Овен

Представителите на този знак обичат риска и често се излагат на него. Те обаче винаги излизат сухи от водата именно защото са защитени от Висшите сили. Ако нещо се обърка, Овните винаги виждат знамение, пратено им от Съдбата, което ги пази.

Близнаци

Представителите на този знак са много внимателни, когато предприемат сериозна стъпка в живота си. Интересното е, че те винаги имат късмет. Дори когато нещо се обърка, Висшите сили изпращат най-мощния си ангел-пазител, който да ги защитава от несгодите.

Лъв

Те са винаги в центъра на вниманието и светлите на прожекторите. Активни и трудолюбиви личности, които са готови за подвизи. Лесно се измъкват от всякакви трудни житейски ситуации, дори и от най-опасните.

Дева

Тези хора имат много силна интуиция, както и енергия, която привлича хората. Знаят как да избегнат житейските неуспехи, които се появяват в живота им. Висшите сили винаги им помагат и им казват как точно да постъпят.

Стрелец

Те минават през живота като танк, а междувременно Висшите сили работят за тях и ги предпазват, като им проправят път.

Винаги активни, те обичат да опознават света и да впускат в приключения. Стрелците са големи оптимисти, с ясен ум и много ентусиазъм.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 misstake

    10 4 Отговор
    нещо сте ф грешка. познавам хора от всички така наречени зодии. за дева лъв близнаци и овен има доста очукани от живота. не е ясно какво им е късметлииското. всеки зависи под каква звезда е роден - важни са ден час минута. има и други фактори.

    Коментиран от #7

  • 2 Пришалец

    8 1 Отговор
    Това не е вярно! Висшите сили комуникират на ментално, астрално ниво и пазят единствено и само тези, които са изпратени на Земята от тях с някаква мисия. Те знаят предварително къде и какво ще се случи, могат да подреждат и ръководят събитията, които се случват на Земята!
    Те са тук сред вас и няма как да ги разпознаете, ако те не искат това!

    Коментиран от #4

  • 3 Пореден ужас

    5 3 Отговор
    А бе всички ли журналисти мислят, че астрологията е наука, и че не е проблем да пробутват на читателите си, недоказани лъжи за висши сили, или че планетите ни облъчват с положителни и отрицателни екстри и т.н. и т.н. ??? тия простотии за много умни ли ги мислите ??? Тренчева излъга брутално на няколко пъти и беше да се извини за лъжите си, а вие бихте ли го направили ??? според Тренчева трябваше още преди 6 месеца да съм доста по-голяма сметка в банката, но всъщност намаля още повече, обаче не признава, че е излъгала, и даже продължава да ни пробутва още астрология, а мислех, че не е морално, и дори е унизително да лъжеш хората просто ей така
  • 4 Бреййй

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пришалец":

    И за какво им е на ,,висши сили,, да си разиграват детски игрички ??? това, че са ,,висши сили,, значи ли, че не им трябва мозък, и поне някаква логика в действията им ??? ,,Висши сили,, седнали да се занимават с човешки глупости, това е смехотворно......
  • 5 Да точно

    3 0 Отговор
    Нали знаете кои хора само дрънкат безсмислици и твърдения и никога нямат доказателства за тях ? -Тези, които са толкова страхливи и уплашени, че за да се прикрият от срамовете си, започват да убеждават и не толкова страхливите или уплашени, като ги манипулират с лъжи, но слабостта им се изразява в това, че въпреки, когато разберат, че някое от твърденията им не е истина, пак не могат да признаят грешката си, и това са сред най-големите лицемери
  • 6 Истината

    0 2 Отговор
    Демек шизофрениците не са болни хора а пратеници на висшите сили и за това не ги смятаме за нормални а всъщност са по-наред и от уж напълно здравите
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "misstake":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.