Last news in Fakti

20 Юли, 2020 10:32 19 548 21

Валери Йорданов в тежък развод

  • валери йорданов-
  • актьор-
  • развод-
  • попечителство-
  • деца

Актьорът води съдебни битки за попечителство върху децата

Актьорът Валери Йорданов е в тежък развод след 13 години брак. Звездата на Народния театър от месеци води съдебни битки със своята все още законна съпруга Жени в опит да получи попечителство над двете си деца.

Тя обаче не му отстъпва това право и като всяка нормална майка настоява момичетата да останат при нея, а баща им да се среща с тях по график, определен от съда.

Почти всички колеги, с които работи Валери Йорданов, са в течение на семейните му драми. Актьорът с готовност разказва за проблемите си пред приятели и познати, разчитайки, че споделена мъка е половин мъка, пише таблоидът "Уикенд". 

От това обаче, положението му поне за момента не се подобрява. Жена му не давала и дума да се обели да отстъпи доброволно попечителството над двете деца. Той от своя страната също не искал да се откаже от дъщерите си. Вместо да постигнат компромисно решение и да си разделят правото на отглеждане на момичетата, двамата родители били готови да се съдят до дупка.

Засега съдебно решение все още няма. Децата били при съпругата Жени, която обаче не отказвала срещи и с баща им, твърдят хора от артистичните среди. Както е известно, тези дни Валери бе заедно с момичетата на море в Ахтопол, където по случайност участва в спасяването от удавяне на двама млади мъже, повлечени от мъртво вълнение.

Само преди 5 години съпругата на актьора Жени се кълнеше, че семейният им живот е пълно щастие и чиста любов. Двамата се запознават в родния ѝ град Шумен по време на театрално турне, в което Йорданов участва. Жени го проследява след представлението с желанието да се видят.

Понеже му харесала на външен вид, той се съгласил да изпият по едно, но на масата тя се оригнала. Вместо да се възмути от невъзпитаната постъпка, актьорът точно заради нея си казал, че това е жената на живота му. В онзи момент тя се готвела да заминава за САЩ, където останала 4 месеца. Валери я чакал да се върне, а скоро след това двамата се оженили и им се родила първата дъщеря. Последвало и второ дете. През цялото време семейството изглеждало щастливо.

Какво е довело до раздялата и съдебната битка около развода, засега не е ясно.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не разбирам

    29 12 Отговор
    Кой е тоя и защо трябва да ме итересува личия му живот.

    Коментиран от #6

  • 2 Отвратително

    8 22 Отговор
    Явно иска отово да блудства с момиченцата. Безсрамник.

    Коментиран от #5

  • 3 Абе

    4 5 Отговор
    Кой?
  • 4 Не ме брига

    5 14 Отговор
    Не го познавам, но физиономията му е на класически педофил.

    Коментиран от #9, #10

  • 5 456

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Отвратително":

    Знаеш ли какво си написал? Ако имаш повече информация относно този проблем се обърни към полицията.
  • 6 бл.134 в Зап. парк

    4 11 Отговор

    До коментар #1 от "Не разбирам":

    Да му вземе всичко.Само парцалите по него, да му остави

    Коментиран от #8

  • 7 Все пак не ти е братчетка

    6 1 Отговор
    Бъдете по мил и настоятелен,,Сладки думи ,порти от ,,тръни,,отваря ..!
  • 8 бобо

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "бл.134 в Зап. парк":

    Е що? Нали сме феминистки и сме равни на мъжете? Тогава всичко се дели по гръбнака. А за останалото се хвърля чоп.
  • 9 хаха

    6 11 Отговор

    До коментар #4 от "Не ме брига":

    По-скоро на клошар алкохолик.
  • 10 Шопо

    24 3 Отговор

    До коментар #4 от "Не ме брига":

    За да го познаваш трябва поне веднъж в живота си да си ходил на театър! Или на кино...
  • 11 ДЪРТ

    11 6 Отговор
    Като почнете да пишете, че са звезди...световно неизвестни обаче!
  • 12 Афера

    6 8 Отговор
    Много важно. Хич не ме интересува този третокласен артист и семейството му. Скоро и работа няма да има
  • 13 Симеонка

    3 0 Отговор
    Ако беше жена ,но зависи каква,може би по лесно щеше да му бъде,но всеки с живота си не е лош актьор ,но е по ,,груб,,като външност,съдба....!
  • 14 Гост

    6 2 Отговор
    "като всяка нормална майка настоява момичетата да останат при нея, а баща им да се среща с тях по график, определен от съда." И каква е тази нормална майка, дето иска бащата да се вижда под график с децата? Тука усещам някакво изнудване, май майчицата ще иска свижданията да са по-скоро добре платени платени без значение от графика.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 аха

    9 0 Отговор
    страхотен стоймостен актьор и човешко драматично излъчване и присъствие явно драмата вече е и в живота му, доколкото чета постъпките му също са благородни напук на всичко както и излъчването еми те така е в живота добрите читави хора се мъчат сигурно за да се извисят още повече - Успех! ...за непросветените глупендраци - непознатият актьор е много читав даже отидетрте нс театър все нещо ще ви остане в кухите популярни холивудско биг брадърски и татуирани селско популярни кратуни
  • 17 аха

    6 4 Отговор
    само като прочета че жена му мислила да ходи в САЩ а пък междувременно като фенка проследила го и след представление вечеряли уригнала се той се изкефил и се влюбил и т.н. ми е ясно колко много компромиси е направил за нея невзрачната грандоманка дето все пак знае как да завърти главата на порядъчен мъж и отишла в САЩ ама се върнала непрокопсалата еблива селянка и се оженили станала човек с две деца и съпруг на място ама хеле не и седи мирен задника на селянката тръгнала отново светъ да покорява с ебанье и малко английски си е поеярвале че е скроена за по-хубав живот от тоз на домакиня майка и порядъчна съпруга на читав българин ...ей туй са голям процент от днешните амбицьозни българки като си повярват че с един английски една хубава рокля и муцунка и дуда са богини дето си вярват че целият свят е техен а не само кухнята и тенджерите е страааашнооо
  • 18 500 евро ли

    2 1 Отговор
    Този момък ли беше убил човек в катастрофа , а после каза , че му прилошало и загубил съзнание и така го оневиниха?
  • 19 ЖЕНА МУ

    0 1 Отговор
    ТА КАЖЕ ЧЕЛАТСРЕШЕ ЛИ ДУХОВНИКОВА В РОДОПИТЕ
  • 20 ПРЕСА

    1 4 Отговор
    ЩОМ И ТОЯ Е ЗВЕЗДА ТЕАТЪРЙ В БЪЛГАРИЯ Е ПРИКЛЮЧИЛ ТОТАЛНО
  • 21 Миро!

    5 1 Отговор
    Невероятен, актьор! В Киното и във Народния Театър!