Last news in Fakti

27 Юли, 2020 10:36 7 312 13

Роси Кирилова: Бог реши да нямам деца

  • росица кирилова-
  • семейство-
  • деца-
  • певица-
  • водеща-
  • за животните с любов

Въпреки, че със съпругът ѝ нямат деца, това по никакъв начин не им пречи да се радват на живота си заедно

Роси Кирилова: Бог реши да нямам деца - 1
Снимка: БГНЕС

57 години навърши неостаряващата Роси Кирилова без да се поддава на суетата и без нито една козметична интервенция. Рождения си ден певицата изкара в компанията на любимия мъж Георги Начев в къщата им край София.

"Така е. Не съм особено суетна, но и не съм никак лесен характер, но Жоро знае как да ми извади душата с памук. За него всеки ден благодаря на Бог, че го имам", споделя певицата, цитирана от novini.bg.

През годините неведнъж се е обсъждала темата за това, че Роси Кирилова и съпругът ѝ Георги Начев нямат наследници. Спрягали са се какви ли не теории - от това, че певицата не може да има деца, до това, че не иска да има такива. Изпълнителката обаче се е научила да приема нещата от живота философски и това я прави щастлива. В крайна сметка истината е, че Роси Кирилова и текстописецът винаги са искали да станат родители. Това признава самата изпълнителка, която вече се е научила да гледа философски на нещата.

"Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка, а той баща. Кой нормален човек с партньор до себе си не иска деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни дари с такива и аз съм убедена, че е имало защо да бъде така. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, защото само така ще бъдеш щастлив и ще направиш щастлив и човека, когото обичаш", смирено обяснява Роси.

Близки до двамата обясняват, че през годините Георги Начев нито веднъж не ѝ е изневерил, а на брака им могат да завидят всички.

"Тя е като тигрица за него. А той е нейният коректив", коментират колеги на певицата и водеща.

В момента Роси си почива, като последно миналата година тя бе част от турнето "Звездите на България". Малко преди началото му пък за първи път отиде на екскурзия до Тенерифе. Там отбеляза и рождения си ден.

"Около мен винаги има животни. Обожавам ги. Сигурно много хора са така, но вероятно не са така болезнено чувствителни към съдбата на всяко едно, както съм аз", признава Роси Кирилова, която дълги години води единственото по темата предаване по БНТ "За животните с любов".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жоро

    9 21 Отговор
    Има инвитро други мъже или осиновяване.Винаги има шанс.
  • 3 Егоиста

    26 12 Отговор
    Що поне не взеха дете от майчин дом. Поне да го спасят от мизерията
  • 4 бачо стефан

    13 12 Отговор
    Не е късно, още си едва на 57.
  • 5 Не е за подигравка това

    31 1 Отговор
    В повечето случаи ,деца имат такива ,които не трябва да имат...!(Всеки знае себе си,да пази Бог...!)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мачо

    2 25 Отговор
    Госпожо, акво общо има Бог с твоята ялавост, та да ти решава проблемите?
  • 8 Не съжаляеай

    13 8 Отговор
    Не си загубила много. С деца само ядове. Цял живот. И накрая пак ще умреш сама като куче.
  • 9 пропуснато не се наваксва

    6 6 Отговор
    Така е , като ти казваха хората ,да отидеш в Поморие на кални бани , и да си наемеш там квартирата срещу старата църква, щеше да хванеш , и да се радваш сега на големи и хубави деца със сини очи, като изключим само този период през 1986-88г. , когато сина на хазяите отиде войник.

    Коментиран от #10, #13

  • 10 ЕДИН ОТ ПОМОРИЕ

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "пропуснато не се наваксва":

    ПРАВ СИ БРАТО.........
    ПРОПУСНАТИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ,ТЕЖАТ ПОВЕЧЕ ОТ ДОПУСНАТИТЕ ГРЕШКИ....!!!!!!
  • 11 И аз обичам MILF4ETA

    4 4 Отговор
    Росито бих я плющял редовно
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 2 Отговор
    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.