Last news in Fakti

17 Август, 2020 17:26 9 971 41

Андреа Банда Банда скочи на похотливите си фенове

  • андреа банда банда-
  • фенове-
  • на кафе

Получи подкрепа от много свои последователи в Инстаграм

Андреа Банда Банда е постоянно атакувана от напети левенти, които си пробват късмета с „тъпи свалки”. Явно не знаят, че симпатичната брюнетка, която води кино рубрика в предаването „На кафе”, си има приятел от вече 4 години. Той се казва Иван, занимава с финанси и живеят заедно открай време, пише "Флагман".

Не това обаче изтъкна лъчезарната Андреа в Инстаграм, където се оплака от похотливи фенове, и повдигна темата как момичетата да се справят с такива виртуални досадници. Андреа акцентира на смотаните реплики, които тези почитатели използват, за да привлекат внимание. Десетки последователки на Банда се включиха с оплаквания, сред които имаше и такива от голи снимки, които мъже пращали. А от отговор на Андреа към един такъв коментар, стана ясно, че май и самата тя е получавала непоискано еротично съдържание.

„Не искам да съм хейтър, но понякога непознатите момчета, които ми пишат с тъпи свалки, вадят най-лошото от мен! Кой, кога и защо изобрети това „какво СИ правиш?” - много е смотано! Зная, че сигурно е трудно да си момче и да трябва да измислиш как да заговориш момиче - то хем да си забавен, хем да си небрежен, но не твърде безразличен, хем да не ѝ кажеш без да искаш, че е дебела и т.н и т.н. Но „хеййй, какво си правиш?”. Ме кара да „си правя” да те блокирам! И да - има и по-големи проблеми на света в момента, но тъпите свалки не са за подценяване!”, подхвана Андреа темата, за което много момичета я поздравиха и се втурнаха да споделят коя какво е препатила в интернет пространството.

View this post on Instagram

Банда, не искам да съм хейтър, но понякога непознатите момчета, които ми пишат с тъпи свалки, вадят най-лошото от мен! (Има много яки джентълмени, тях няма да ви ги показвам❤️). Но! Кой, кога и защо изобрети това “какво СИ правиш?” - много е смотано! Зная, че сигурно е трудно да си момче и да трябва да измислиш как да заговориш момиче - то хем да си забавен, хем да си небрежен, но не твърде безразличен, хем да не ѝ кажеш без да искаш, че е дебела и т.н и т.н. Но “хеййй, какво си правиш?” Ме кара да “си правя” да те блокирам! И да - има и по-големи проблеми на света в момента, но тъпите свалки не са за подценяване! 💖💖💖

A post shared by I Want An Oscar (@andrea_bandabanda) on Aug 8, 2020 at 12:41am PDT

Сред тях бе 14-годишно момиче: „Писна ми някакви 20-годишни да ми пращат мъжествеността си и после да ме питат: „Ще ме блокираш ли?”. Питали я още по какви си пада. Най-накрая някой повдигнал този, явно наболял, въпрос, за което благодари на Андреа Банда Банда. Трогната, любимката на Гала – водещата на предаването „На кафе”, веднага се включи с нова порция откровения и подкрепа. „Ужасно, аз им се смея, но има момичета, за които е стресиращо. За съжаление, не се сещам да има начин да се спре това. Освен масово да им се подиграваме... Сега ще ти изпратя нещо на лично. Не гола снимка!”, обеща Андреа Банда Банда на почитателката си. Друга също се оплака, че непознати мъже ѝ пращат голи снимки. Трета пък допълни със случка, пир която е получавала извинение, защото ги е пратил „без да иска”. „Класика!”, отвърна Андреа, с което затвърди впечатлението, че и самата тя е имала такива случки.

Сладникавата брюнетка може и да не се стряска в такива ситуации, но иначе е доста притеснителна. Дори на моменти ѝ проличавало, че е смутена в ефира на предаването „На кафе”. Андреа Банда Банда, която в момента се радва на лятната си ваканция и е на море с приятеля си Иван, толкова се старае да се справя блестящо навсякъде, където се изявява, че до преди карантината натовареното ежедневие започнало да ѝ натежава. Андреа води влог, инфлуенсър е, което ще рече, че непрекъснато публикува снимки и видеа, плюс реклами в профилите си във Фейсбук и Инстаграм и всеки ден бе на живо в ефира на предаването „На кафе” по Нова тв, където води кино рубрика, води комуникацията със зрители, участва в дискусии с панелистите. „Някой те вика за среща: „Искаш ли това, искаш ли онова...” И ти предлагат неща, които много ти харесват, и ти всичко искаш да случиш”, споделяла е Андреа в едно от редките си интервюта. Отстрани, казвала е тя, изглежда много лесно – качваш хубава снимка и видео, показваш се усмихната и ведра, хубавото място, което си посетила, или пък, както прави тя, споделяш информация. „Цялото това нещо те изморява. Постоянно да генерираш някакво съдържание. И чисто здравословно ми се беше отразило много зле. И откакто се прибирам вкъщи веднага след ефира, и съм само вкъщи, и са ми намалели ангажиментите, аз чисто здравословно се чувствам много по-добре и емоционално по-стабилна”, сподели Андреа в края на април как се е променило ежедневието ѝ в карантината.

Не е за вярване, но сладникавата брюнетка празнува 30-тия си рожден ден в средата на април. И вече си намери първия бял косъм. При това в ефира на предаването „На кафе”, докато слушала внимателно колегите ѝ какво говорят. Откакто предаването е във ваканция, Андреа се радва на доста повече свободно време. Стигна вече и до морето. Има и повече време да движи проектите си в интернет, което определено се забелязва, защото вече успя да качи доста снимки и видеа, с които рекламира различни продукти от сладолед до уиски. Приятелят ѝ Иван, който преди време представи като „корпоративен тип”, напълно я подкрепял и даже смятал, че трябва да „натиска” в интернет, това да си е нейното място и да си създава продукции. Той оценява тази ѝ страст, гледа видеата ѝ и дава съвети.

Преди време Андреа Банда Банда показа във видео разговор приятеля си Иван, докато даваше интервю за рубриката на Ива Софиянска-Божкова в предаването „Събуди се”. Мистерия вече няма. Любимият ѝ не е въображаем. И най-после се показа, за което Андреа все получавала подкани и въпроси от почитатели.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъй ли?

    26 1 Отговор
    Въййййй..

    Коментиран от #14

  • 2 Обогатих

    30 1 Отговор
    се духовно.
  • 3 ТО И ТИТА

    24 1 Отговор
    УЖ ИМАШЕ
  • 4 Пак ни занимавате с глупости

    40 2 Отговор
    Прочетох само заглавието и до там няма смисъл да се чете до края! Какво ни интересува тази дразнеща Банда! Само не знам какви последователи има!

    Коментиран от #18

  • 5 2845

    36 2 Отговор
    Тази не знам коя е. Но ми е инт кой е тръгнал да я сваля?
  • 6 Впечатлете я

    20 1 Отговор
    Затова бъдете оригинални, изпращайте слонски, конски и т.н. колкото повече, толкова повече ;)
  • 7 James

    17 5 Отговор
    Тая е лесби и в червата.
  • 8 Не ме кефи

    14 2 Отговор
    Да си остане при Иван по добре
  • 9 zorro

    16 2 Отговор
    А отдолу намерила ли е бял косъм?
  • 10 коко

    22 2 Отговор
    сигурно няма да ми повярвате, но наистина сега разбирам за съществуването на тази и трябваше да ровя в гугъла да разбера за какво става въпрос. Била някаква ко-водеща в на кафе.
  • 11 Тая сухарка ли е

    12 2 Отговор
    Ако ще и последната жена да си никога няма да се занимавам с дъска...бегай ,финансист бил нз си къф,пара да имааа що не си хванеш бензинаджия примерно..мАрша
  • 12 Алфа Вълкът

    12 2 Отговор
    Сладка е, но неЕДлива. Трябва да се падаш по малки деца за да я сваляш тая!
  • 13 Калчу

    10 0 Отговор
    Иначе, какво си правиш?
  • 14 гост

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тъй ли?":

    Андреа Банда Пръц ...
  • 15 bjjbvh

    8 2 Отговор
    Местя.
  • 16 Шопо

    27 1 Отговор
    Тая е толкова невзрачна ,че сигурно си е платила за статията
  • 17 Пърдю Жеймс

    17 5 Отговор
    Андреа Грозна Грозна.
  • 18 hurko

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пак ни занимавате с глупости":

    Голи!
  • 19 321

    20 2 Отговор
    Еми, да си закрие профилите в мрежите и никой няма да я притеснява.
  • 20 Бацо

    8 3 Отговор
    Доведете ми я да и набутам един к.......
  • 21 Елена

    13 4 Отговор
    Днес си купих картофи,сега ще ги изпържа ,ще пия една бира.Така ми звучи ненужна
    тази статия.Каква е тарифата за реклама на хора,от които никой не се интересува?

    Коментиран от #27

  • 22 ГОТИНА

    4 6 Отговор
    АКО БЕШЕ ГРОЗНА НЯМАШЕ ДА Е ТАКА.
  • 23 Анджак за ДЖЕК

    1 2 Отговор
    Това...!
  • 24 Като

    5 0 Отговор
    Гледам коментарите има мноооогооо последователи!
  • 25 АА1

    5 3 Отговор
    Следващия "похотлив" или "разгонен" фен (странно-тя имала и фенове), ще я атакува с въпроса:Хубави крака-кога отварят? Интересно ми е защо инфлуенсърките,инстаграм-кралиците и разните там величия на уеб-а да се дразнят толкова много на учтивия въпрос-Zdr,ko praish? :) Не ми допада много-много тази Банда-Банда, има някакъв фалш в нея. Добре,че поне носи/има такова име,за да се различава от останалите кифли и гевреци.
  • 26 Гост

    10 0 Отговор
    Пффф ти да видиш! Абе толкова ли няма за какво да пишете та сте тръгнали с нея да ни занимавате ?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Напротив, за пубери е това

    2 2 Отговор
    Аха...!
  • 30 Гост

    8 1 Отговор
    Е и кво ни интересува няква , панда или банда кой е сваля в мрежата . Нито е известна нито е хубава , нито е важна . Няква там , незнайна муцуна.
  • 31 АВЕ САМО ДА КАЖА НА ДРАСКАЧИТЕ НА

    5 2 Отговор
    НА ТАЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕЛЕМЕНТАРНА И ПЛОСКА СТАТИЯ СЪЩО КАТО ТАЯ БАНДА....ЧЕ НАПИСАНИЯ РОМАН ЗА ТАЯ Е ПО-ДЪЛЪГ ОТ РОМАНА НА ПРУСТ КУКЛА НО.....СЪС СИГУРНОСТ ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ И ТЪПОТИЯ С ТОЛКОВА ДЪЛГО И БЕЗМИСЛЕНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА НЯКОЯ СИ ТАМ НИКОЙ ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ Е ПИСАЛ....ЕВАЛА ДРАСКАЧИ И КОЙ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ГО ИТЕРЕСУВА ТАЯ ОТБЛЪСВАЩА ЛИЧНОСТ КОЙ??? ...ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ НИЩОТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ВАШАТА СТАТИЙКА ЛИШЕНА ОТ СМИСЪЛ....

    Коментиран от #41

  • 32 Квадратни гащи

    12 2 Отговор
    Днес си на 30 и ревеш, че разни мъже искат да ти бутнат едни неща...утре на 35 и вече те заговаря само Иван-корпоративния змей (по задължение) и някой и друг чичак-любител на отлежало месо...после си на 40 и пишеш постове как мъжете не понасят успели и умни жени, щото (ти да видиш), ги подтискали.
    Това е драмата на всяка самозабравила се що годе привлекателна жена.

    Коментиран от #33

  • 33 666

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "Квадратни гащи":

    + от мен,Спонджбоб
  • 34 Лемеж

    9 2 Отговор
    Как пък никоя не се залюби с някой тракторист ?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Анонимен

    4 0 Отговор
    Много е противна и гласът й е ужасен.
  • 38 Диверсант

    4 0 Отговор
    Вени изложи се с тая. Напънах се да ти чета романа, върнах се да видя фотото, тая има мустаци или на мен така ми се струва.Такива като тая търсят показност после не понасят негативите. Ами ходи да копаш картофи и никой няма да ти досажда
  • 39 Бачо Киро

    6 0 Отговор
    Венелино, ти сериозно ли мислиш, че някой ще прочете тая словесна диария от 5 страници, посветена на някаква невзрачна девойка, която подпира вратата при Гала? Пиши си за паламарките и сливите и не се занимавай с глупости. Ти и Събина толкова можете.
  • 40 Въй

    4 3 Отговор
    Андреа Банда Банда-Андрея Мечка Панда.
  • 41 Алфа Вълкът

    2 3 Отговор

    До коментар #31 от "АВЕ САМО ДА КАЖА НА ДРАСКАЧИТЕ НА":

    А бе ти четеш статиите преди да ги коментираш ли бе? Четеш заглавието, подзаглавието и най-много последния абзац!