Last news in Fakti

26 Август, 2020 13:36 4 075 10

Преслава на разходка с родителите си и малката Паола (СНИМКИ)

  • преслава-
  • родители-
  • паола-
  • семейство

Певицата прекара време с родителите си на семейна разходка край морето

След като ни удари корорнавирусна криза и мерките за пътуване около нея бяха затегнати, сега фолк певицата Преслава най-накрая успя да намери малко време да прекара с родителите си край морския бряг, пише Шоу Блиц.

Изпълнителката реши да подари на родителите си една разходка в замъка в Равадиново, който се намира в непосредствена близост до Созопол, а с тях бе и малката дъщеричка на певицата - Паола, която е голямата слабост на баба и дядо. 

 

Кольо и Янка са щастливи, че и малката им дъщеря най-накрая си намери достоен мъж и се реши на най-важната крачка в живота - да се задоми и да се сдобие с наследници. Преди това те силно се притеснявали за певицата и дори я съветвали да вземе да си роди дете, пък ако иска да живее с таткото. 

Не одобрявали връзката ѝ с Жоро Бирмата, който докара Преслава до тежка депресия. С Павел певицата се съвзе и в момента изживява едни от най-прекрасните си години. Обича да прекарва времето си с Паола и Павел и дори е намалила драстично нощните участия по клубовете. 

Не ѝ остава обаче достатъчно време да се прибира в родния Добрич, което леко я натъжава. Нейните родители също страдат от факта, че не могат да се радват по-често на своята внучка. А малката Паола умира за своите баба и дядо и когато се появят, тя забравя за майка си и баща си. 

Родителите на Преслава си подари няколко дни край морето и успели да се видят с дъщеря си и внучката, тъй като Преслава изкара цяло лято на нашето море. Участията ѝ са предимно по морето и тя се премести да живее там за сезона, но след като сезонът приключи, се прибира обратно към столицата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България е СДС КОЧИНА

    14 3 Отговор
    Цял ден чаках тази новина ето че тя се получи прочетох я вече съм спокоен може да не отварям повече новинарски сайтове за днес а утре чакам за Азис Анелия устата Мишо шамара Ванко 1 и всичките простотии в България
  • 2 Колега

    5 8 Отговор
    Диона е по хубава.
  • 3 За чалгарките

    4 3 Отговор
    ,, Гореща,, ноеина..!
  • 4 габровец от варна

    13 1 Отговор
    Отлична новина за България! Обогатяваме се интелектуално с чудовищни темпове. Ама забравяте за Гала! Как може? Аз откога чакам новини за нея!😅😅😅😅😂😂
  • 5 Биде

    10 2 Отговор
    Чакайте бе хора! Да не би папата да се е разходил по морския бряг! Свършиха ли ви темите?
  • 6 Чалга лайф

    10 2 Отговор
    Пропуснахте да би информирате ходила ли е сутринта до тоалетната и с каква консистенция е било неръкотворното бижу? Моля, това ще осмисли деня на милион чалгари и герберасти!
  • 7 Симо

    1 2 Отговор
    И кой го вълнува тази селяния и достойния и мъж
  • 8 цербер

    0 0 Отговор
    Родителите на Преслава си подариХА няколко дни край морето
  • 9 Тя: абсолютен фалш (вече, преди не беше)

    2 1 Отговор
    Детето й: съжалявам, ама е грозничко като баща си, при все че е момиче... кофти. Родителите й: нормални, скромни хора, но как ли се чувстват като погледнат дъщеря си...?
  • 10 Разочарован

    1 1 Отговор
    Не пишете по-вече за това празноглаво момиче. Като си корегира носа може.