Last news in Fakti

3 Септември, 2020 14:29 2 398 8

Неприятно предчувствие тормози естрадна легенда

  • петя буюклиева-
  • предчувствие-
  • концерт

Петя Буюклиева се притеснява, че на есен ще се увеличат заразените с Ковид-19

Неприятно предчувствие тормози естрадна легенда - 1
Снимка: БГНЕС

Петя Буюклиева има неприятно предчувствие – че на есен ще се увеличат заразените с Ковид-19 и ще бъдат наложени нови и още по-строги противоепидемични мерки и ограничения, пише plovdiv24.bg.

Заради пандемията естрадната легенда отмени планирания си за 8 октомври концерт в зала 1 на НДК и му насрочи нова дата – 28 април догодина.

За 2021-ва беше отложена и сватбата на сина ѝ. Тържеството трябваше да е на 22 август, но семейният съвет реши, че е неразумно да се прави венчавка в разгара на пандемия.

"2020 година се оказа доста трудна за мен и в личен, и в професионален план. Дано в най-скоро време да се намери ваксина срещу коронавируса, та животът ни да се нормализира", сподели за "Уикенд" Жената глас. И допълни, че през лятото била на море със сина и снахата. Като се върнали в София пък с наследника ѝ Тони влезли в студио и записали нов дует.

На 18 септември Петя ще участва във фестивал с песни за София. Парчето ѝ "Да се завърна у дома" ще се състезава в конкурса с други 11 мелодии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йокин

    15 1 Отговор
    Още една,изперкала.Мяза на оная,дето вика,че един глас ми говори,за вас.Скоро,не се е обадила,от Италия,земете,интервю,за протестите.
  • 2 Иво

    8 0 Отговор
    Тази си мисли че е певица. Изветряла бабка.
  • 3 Колешка на мангите

    4 1 Отговор
    Говори със звездите....!
  • 4 Шопо

    6 0 Отговор
    Тая е Куку-палома ,бе!!!
  • 5 Ввв

    4 0 Отговор
    Алцхаймерът я “пере” яко!!!
  • 6 Идиоти

    3 0 Отговор
    И на тая ли платиха, да се включи в конспирацията? Не мисля, че някой я помни, ама нека се пробва папагала.
  • 7 Кукувица!

    2 0 Отговор
    Иска да е вечно жива, вечно млада, обожавана, ценена, известна... Но губи представа за реалността.
    Няма как, г-жо Буюклиева: отдавна сте смешна в старанието си за безсмъртие (това ви поведение се "набива на очи") всичко има начало и край на тази планета и добре, че е така.
  • 8 чиче

    0 0 Отговор
    тая плаща да я рекламират