Last news in Fakti

17 Септември, 2020 11:04 3 393 16

Тони Стораро: Бог ме спаси

  • тони стораро-
  • боледуване-
  • спасен-
  • коронавирус-
  • болнично лечение-
  • covid-19

Лекуваха ме с 4 антибиотика заради COVID-19

„Бог ме спаси от Ковид-19! Чу молитвите ми и ме избави от коварното заболяване”. Това разкри изпълнителят Тони Стораро.

Хитовият музикант се оказа заразен с опасния вирус. Тони бе диагностициран с Ковид в началото на месеца. След почти две седмици в болницата в Шумен Стораро-старши вече е изписан. И продължава да се лекува в дома си.

„Вече съм по-добре. Изписаха ме. Сега ще бъда под карантина 10-ина дни. Ще използвам това време, за да си върна силите“, разкри музикантът.

Стораро има съмнения къде е пипнал Ковид. Човека-глас предполага, че се е заразил или докато пее на сватба, или на участие в Слънчев бряг, пише сайтът Новини.бг, цитирайки статия, поместена в роден таблоид.

,,Не послушах близките си. Те ми казваха да не се прегръщам и целувам с всеки. Ама аз си знам моето. Бях на една сватба. На нея се прегръщах с всички. Лепяха ми пари по челото. Няколко дни преди да усетя, че нещо не съм добре, пях в Слънчев бряг. Докато бях на сцената, започнах да се потя обилно. Сигурно тениската ми тежеше един килограм. Бях вир вода. А климатикът зад мен духаше здравата. На следващата сутрин се почувствах зле. Премерих си температурата. Беше 37 и половина. Звъннах на лекаря си, който е в София. Каза ми да не се тревожа. Сигурно съм пипнал някой летен грип. Обясни ми какво да си купя от аптеката и да си почина ден-два", довери още Стораро.

Въпреки лекарствата, които приема, състоянието на Тони не се подобрява в следващите дни. Чувства се уморен. Има лека кашлица, а температyрата му не спада. Решава да отиде да си снима белите дробове в родния си Шумен.

„Не знам как ми дойде наум да го направя. Не казах на никого - нито на жена ми, нито на децата. Запалих колата и отидох. Докато се кача до рентгена, се задъхах. Едвам стигнах. Беше ми много зле. Премериха ми температурата. Апаратът показа 38 и половина. Лекарят, който ме снима, е един от най-възрастните, но и от най-добрите в Шумен. Когато видя състоянието на белите ми дробове, каза: „Мале, мале". Много се изплаших от думите му. Кръвното ми скочи рядко. Пулсът ми се ускори, стигна до 130 удара в минута. Лекарят ми сподели, че имам тежка пневмония и трябва да остана да се лекувам в болница. Лекуваха ме с четири антибиотика, толкова зле бях“, разказа Стораро-старши.

Изпълнителят отправи апел към всички, които имат съмнения, че са болни от COVID-19.

„Хора, не подценявайте вируса. Много е опасен. Ако няколко дни имате температура, кашлица и се чувствате отпаднали, отидете да си направите тест и снимка на дробовете. В първите шест-седем дни Ковид е в трахеите. След това тръгва към белия дроб. Ако се хване в началото, се прекарва в пъти по-леко", споделя Стораро.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нали

    10 4 Отговор
    се турчеете , бе ? Или според случая ?!
  • 2 Тонка

    3 4 Отговор
    Първо ковида е в гърлото, после трахеите и дробовете са заедно, та наистина е страшно, само че разликата е това, че на теб са лепели пари, заслужено разбира се, без труд кой дава пари....!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Само да кажа

    10 3 Отговор
    че ,,Човека-глас,, се казва Красимир Аврамов, а Стругаро има да яде боб да се сравнява с човека достигнал нова нота в музикалната стълбица
  • 8 Я кажи

    7 1 Отговор
    Какви заслуги имаш, та бог специално тебе те спаси, а неспасените с какво са заслужили да не бъдат спасени ??? прословутия гнусен човешки егоизъм
  • 9 Така е

    0 0 Отговор
    Само Бог може да спаси човека. От греховете му, когато преди това се покае от тях. И по това ще познаете спасените, че не искат повече да вършат грехове.

    Коментиран от #15

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Радо

    4 0 Отговор
    Циганите в Делиормана се турчеят, за да не ги броят за цигани, вследствие на което пък белите турци много се дразнят и ядосват, че се оприличават с тях.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 БАЙ ТОШО ЩЕ ВИ КЪЛНЕ ОТ ОТВЪДНОТО

    0 0 Отговор
    ТОЗИ НАПИЛ ЛИ СИ Е
  • 14 факти

    0 0 Отговор
    Ами, който го е минал тежичко знае, другите не вярват. Само първата седмица за септември има 200 души повече умрели от 2019 г. същата седмица. документираните от вируса са около 10 на ден, т.е. 70 души. Още 130 човека са умрели неизвестно от какво... За тия дето крякаха, че нямало висока смъртност в България. Май ще излезе доста по-висока от други страни, със същия брой заразени, или просто заразените при нас са много повече, ама се разхождат.
  • 15 Чекай бе

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Така е":

    Значи кво сега, първо им лепва вируси, за да ги принуждава да му се унижават в краката, после ги ,,спасява,, от тях, за да пъчи гърди, тъй ли ? Е какви са тия, крайно инфантилни игрички, на мен ми прилича на гавра. Тоя от горе си е чист садист. Според мене, е крайно време, да спрете да влизате в ролята на негови юристи, стига с тоя егоизъм и лицемерие. Дайте да видим, че ви е упълномощил да го тълкувате и тогава приказвайте, в противен случай си останете лъжци, а лъжата не е особено престижна
  • 16 betko

    0 0 Отговор
    Бог не би спасил мазен,мучащ ,циганин.Това е дяволска работа.