Last news in Fakti

29 Септември, 2020 12:37 5 932 9

Ицо Хазарта сподели таен чат (СНИМКИ)

  • разговор-
  • ицо хазарта-
  • чат-
  • помощ-
  • купон-
  • балет нова

Рапърът кръсти снимките "Зов за помощ"

Феновете на Ицо Хазарта умряха от смях от последната му публикация в социалната мрежа. Той сподели невиждан таен чат, който не може да бъде подминат.

Хитовият изпълнител е получил съобщенията от балет "Нова", които си разменили няколко реплики с момче, което искало неща, които накарали момичетата да се хванат за главата, а реакцията на Ицо е красноречива, пише Шоу Блиц.

Момичетата от балета получават доста странно запитване на тяхната официалната страница. Момче заявява, че не може да танцува и заради това става жертва на жестоки подигравки. Заради това и иска помощ от професионалисти.

От балета му заявяват, че могат да му помогнат, но трябва да е след няколко седмици, тъй като в момента се подготвят за важен концерт. Напористият младеж не търпи отлагане и заявява, че трябва да се е научил до старта на учебната година, тъй като е студент и не може да се излага по дискотеките.

Все пак разбира заетостта на професионалните танцьорки и им отправя план Б - да запишат видео, в което да му покажат как да танцува на поп фиолк ритми, както и да му напишат инструкции.

Ицо Хазарта не се сдържа и показа разговора на последователите си, а коментарите разкостиха младежа със сериозен проблем, който не знаем как е преживяла първите си студентски купони без инструкции за танци върху поп фолк ритми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    6 1 Отговор
    Трябвало е да го накарат да си сложи 2-3 магарешки бодила в гащите и да пробва пак.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    подигравките и присмиванията са комплексарщина
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 , мъж,, вози,, жина,, си

    2 0 Отговор
    Ице, имаш усмивка чаровна, как да не та хареса, някоя баба Хермес...знам че ти нямаш такива, заложби,, пошегувах се...! (Между другото ще ти кажа една по приемлива, картина-видях луксозен мъж около 60 - те качи луксозна 20 г мацка в луксозен мерцедес без гюрук, блазе му...)

    Коментиран от #8

  • 6 Ицето няма ли с

    0 0 Отговор
    какво друго да превлича внимание към себе си ?
  • 7 Stéphanie 🎲

    1 1 Отговор
    😁😂 Изпей го бе Ице 👍.Все още няма нищо по-добро от Ъпсурт в Бг.Момчета правете песни , няма какво да се слушаа ... вие сте уникални Ъпсурт 👍 !Стоп на мазната чал*а азиска и колежки ,Криско - псевдо певевцът.
  • 8 Pet

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от ", мъж,, вози,, жина,, си":

    "...видях луксозен мъж около 60 - те качи луксозна 20 г мацка в луксозен мерцедес без гюрук, блазе му...".
    Затова сме на тоя хал.
    И такива интимни взаимоотношения също допринасят за намаляване на прираста на населението, не само държавната политика.
    Вместо +60-годишните да помагат на децата си в отглеждането и възпитаването на внуц/чките си, те отиват да си търсят гаджета на тяхната възраст.
    И сега, ако някой младеж чете коментара ми, нека ми отговори дали би приел едно момиче да му е гадже, ако знае за нея, че си е лягала с мъж на възрастта на дядо му?
  • 9 Пурко

    1 0 Отговор
    Точно за това се става студент! Браво! Не го интересуват лекциите и знанията, а как се танцува в чалготеката! Затрихме я тази държава ... унищожихме я! Това посяхме ... това жънем ....