Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 14:13 12 509 14

Първата жена на Емил Димитров стана рускиня

  • емил димитров-
  • руско гражданство-
  • първа съпруга-
  • певица-
  • грета ганчева

Путин лично разписал указа

„Обичам те, Русия, и днес дадох клетва на тази велика държава. Страните ни са обединени от вековна любов !”. Тези патетични слова изрича певицата Грета Ганчева, докато полага клетва като новоизлюпена руска гражданка пред московския посланик в България Анатолий Макаров, кремълски дипломати и представители на български обществени организации, пише таблоидът "Уикенд".

Сбирката е направена в руския културно-информационен център в София. Накрая в знак на благодарност Ганчева изпява две песни - „Русия” и „Моя страна, моя България”.

Както отбелязват дипломатически източници, подобно събитие се прави за първи път в съвременната история на България. Посланикът Анатолий Макаров при това подчертава, че руското гражданство „е получено от близък и доверен приятел”. Той припомня и заслугите на госпожата към Русия: „Кариерата ви, по време на която сте записали много самостоятелни албуми, а също така участвате в редица игрални филми, е неразривно свързана с Русия. В чест на Олимпийските игри в Москва издадохте първия си музикален албум с композиции на руски език, през 1986 г. - колекция от патриотични и фронтови песни за Великата отечествена война!”.

Първата жена на Емил Димитров стана рускиня

Президентът Владимир Путин е разписал указа за руското гражданство на близката приятелка на покойния мафиот Иво Карамански на 5 октомври 2020 г. под номер 609. А като мотиви са отбелязани солидните заслуги на Грета Ганчева и дългогодишният ѝ труд в полза на народите на двете страни.

„Благодаря ти, че ме взе в голямото сърце на Русия, в семейството си, аз съм част от него. Горда съм, че станах гражданка на великата Русия” - сипе емоционални признания Ганчева след полагането на клетвата.

Изпълнителката на „Тумбалалайка” не пропуска да подчертае, че руското гражданство я прави „най-щастливата жена на това място”.

Любопитно е обаче дали Грета Ганчева се е отказала от българското си гражданство. За обикновените хора се изисква да се освободят окончателно от старото си гражданство, преди да вземат руско. Едва ли обаче Ганчева е минала по този път. Както обясняват запознати, такива вип-персони се ползват с всевъзможни предимства, включително и да си съхранят родния паспорт, понеже са един вид рекламни агенти на Кремъл. Тогава обаче от тях трябва да се заинтересуват нашите спецслужби. Разбира се, при годините и капацитета на позабравената вече певица това звучи несериозно.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 55 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 доктор Менгеле

    37 27 Отговор
    Това се нарича "старческо оглупяване" в медицинската литература. Хора в такова състояние хвърлят парите си праз балконите на ало- измамниците. Така, че нищо чудно.
  • 2 ззз

    18 32 Отговор
    голямото плюене да започне...СЕГА...
  • 3 Тошко

    40 33 Отговор
    Да се отнеме българското и гражданство! Може би се подготвя да работи за КГБ! Забрана за посещения на наша територия!
  • 4 Куранага сан

    26 16 Отговор
    Как вековно като русия е от 1721г. А москва е на 870г. Да учи история каката.
  • 5 Шопо

    33 44 Отговор
    И да я плюете ,тя е личност,а вие анонимни мижатурки...

    Коментиран от #14

  • 6 Ива

    20 29 Отговор
    Тази Грета Гачева е от с Баница Врачанско’ добре че беше жена на Емил Димитров ‘ В селото знаят че това са най- бедните хора и нищо не са направили честно’ Срамуваме се от Грета Ганчева👌
  • 7 Мария

    32 25 Отговор
    Ох’ Грета Ганчева ли е рускиня. Срам за Русия и нейните граждани’ щом и тя е гражданин на великата държава’
  • 8 Йо Несбьо

    13 5 Отговор
    Не, че нещо, но тя е доста възрастна, така че това е по-скоро нещо като награда. Реално няма да й послужи за нищо, евентуално децата й могат да вземат също руско гражданство. Аз даже не подозирах, че такава жена съществува, но руският й паспорт въобще не ме и засяга. Виж, на мен би ми свършил някаква работа с цел бизнес и т.н., но няма изгледи да кандидатствам, защото не живея в Русия. По-скоро би било удачно да й отпуснат руска пенсия от порядъка на €1000 - €2000 месечно, но Москва рядко плаща. Предпочита да тупа по рамото: "Дерзай, молодец!"...
  • 9 Жерар Депардийо

    18 11 Отговор
    Тази наистина напълно е "изтумбалалайкала". Честито!

  • 10 селтак

    7 5 Отговор
    ПИКОЧ!!! Айде триите!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мина

    20 1 Отговор
    Отвратителна статия!
  • 13 Ганчевой

    20 1 Отговор
    Никога не е късно да станеш за резил! слава рАЗИЯ, ха-ха-ха!
  • 14 МАЙМУНАТА

    23 2 Отговор

    До коментар #5 от "Шопо":

    от Червен брег първо теслими щерка си от Васил Бъчваров на един маЦковски олигарх. Тя гордо носи мъжовото си име - мила кудрина, не Бъчварова. После я набута да е "куреспондент" на в. "труд" - пак в маЦква. Е, олигархът е малко чукча, или бурятин, или пък евенк беше. И унучето, дето сами се хвалят къв вундеркинд било, и то на сурат чукча, или па бурятин. Тъй че рАЗИЯтския паспорт си е в реда на нещата. Само че да върне българские и ЧЕМАДАН-ВАКЗАЛ-рАЗИЯ!