Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 20:10 9 408 17

Красивата сестра на Саня Борисова като принцеса от Близкия Изток

  • саня борисова-
  • сестра-
  • ирена борисова-
  • дубай

Хубавицата зарадва последователите си в социалната мрежа с нови кадри

Ирена - красивата сестра на популярната у нас актриса Саня Борисова, не е напускала пределите на Дубай, където живее от почти 16 години насам, откакто започна пандемията.

Това обаче съвсем не е проблем за нея, тъй като в края на септември тя сподели, че всеки ден наново се влюбва в космополитния град, превърнал се в неин дом. Освен това, въпреки че не пътува никъде, хубавицата редовно радва своите над 400 хил. последователи в социалната мрежа с нови снимки, пише сайтът life.dir.bg.

🏝 Sweet and salty like my popcorn. 🏝 Dress by @asbar.g

A post shared by 🕊 RENE (@reneborisova) on Nov 8, 2020 at 5:27am PST

Така например, съвсем наскоро Рене, както я наричат нейните близки, качи в личния си Инстаграм профил няколко приказни снимки, заснети на плажната ивица на изкуствено създадения остров Плам Джумейра, чиято форма наподобява тропическото дърво, на което е кръстен. На кадрите тя изглежда като истинска принцеса от Близкия Изток, с каквато всъщност я сравниха някои от последователите ѝ в платформата.

Основна причина за паралела им е роклята, с която е облечена светлооката българка, разкриваща прекрасната ѝ фигура. Изумруденозеленият тоалет, чиято дължина стига до земята, се отличава с висока цепка в предната част на разкроената пола с висока талия, от която започват две широки ленти, които, кръстосвайки се, образуват деколтето на дрехата.

"Сладко и солено, както харесвам пуканките си", гласи закачливото послание към фотографиите, заснети на фона на впечатляващите небостъргачи, намиращи се в близост до 5-звездния хотелски комплекс "The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina".

Към момента постът ѝ е събрал почти 17 хиляди харесвания, като бройката постоянно расте. Множество от почитателите ѝ се включиха в коментарите, за да изразят своя възторг към Рене, усмихваща се лъчезарно от снимките.

"Изглеждаш великолепно", написа потребителка на сайта.

"Русалките са истински", включи се друг.

"Блестяща като принцеса", заключи трети.

В Обединените арабски емирства Борисова работи основно като модел, чийто привлекателен външен вид е признат дори от модната библия "Vogue", поставила образа ѝ на корицата на своето арабско издание два пъти.

Освен професионалните си ангажименти пред фотографския обектив, в продължение на три години тя е била пиар на най-известния комик в екзотичната държава. Чаровницата определя това време за най-стресиращия период в живота си, поради този факт решава да се откаже и да започне да работи за себе си. Сега тя има собствен сайт за красота, сътрудничейки си с големи и известни марки.

В края на април, отговаряйки на въпросите на своите почитатели в социалната мрежа, Ирена разкри, че планира догодина официално да се врече в любов на мъжа до себе си, минавайки под венчилото.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малка грешка

    14 5 Отговор
    Пандемията не е от 16, а от 160 години, а кой на колко години е -сметайте.
  • 2 Алфа Вълкът

    26 4 Отговор
    Ми да се качва в Дубай. Какво ми я качвате тук тая пикла?
  • 3 Ники

    54 2 Отговор
    В Дубай моделството и PR са много развити .. направо разцепват , но пък знам със сигурност какво правят момичетата с такава визия там ... без изключения
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дубайчо

    16 2 Отговор
    Браво на девойката ! от малкия Дубайчо
  • 6 2500 EUR

    32 1 Отговор
    Ако някои се чуди за тарифата, Санчето е 2к в българска.
  • 7 hmhmhm

    12 1 Отговор
    ако не знаете Плам джумейра е кръстен на Бацо Пацо, шото мого му пламти фарЪТ! де ви намират такива , бре ...
  • 8 Реалист

    20 0 Отговор
    И ко работи там:)
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 0 Отговор
    колкото и да е красива няма ли акъл е до там
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Инспектор Мадуро

    27 1 Отговор
    На колко черни вмирисани араби си пила сока? Кажи честно!

    Коментиран от #12

  • 12 Порно

    23 2 Отговор

    До коментар #11 от "Инспектор Мадуро":

    Там държат висок стандарт, само по един дневно. За 16 години- смятай , и не забравяй да извядиш дните в цикъл
  • 13 Лора

    3 4 Отговор
    Наистина е красива, виждаш ли маш с дочения панталон, за какво става на въпрос изобщо, всичко си има момичето не знам само едно друго и най важно как е...!
  • 14 Чалма

    5 0 Отговор
    А камила, може ли да кара?
    Има ли свидетелство за правоуправление?
  • 15 Мъж с червило

    3 1 Отговор
    И друго нещо, къде остави големите дисаги и един път не съм та видял със сина под ръка...искам да видя, таз, цялата,, картинка,, с кола е лесно, не могат дори съседите да ти видят,, срамотиите,,...! (Лорче завиждаш, да ама не, Лорчето я боли млогу хмммм....!)
  • 16 шейха

    6 0 Отговор
    Тази е професионална приятелка.
  • 17 Що не, бях млада

    2 2 Отговор
    Бели кецове, супер.....!?