Last news in Fakti

1 Декември, 2020 09:09 2 278 10

Мелания Тръмп показа коледната украса на Белия дом (ВИДЕО)

  • мелания тръмп-
  • коледа-
  • белия дом-
  • украса

От виртуалната разходка се вижда, че тази година за резиденцията на американския президент е избрана традиционната декорация

Мелания Тръмп показа коледната украса на Белия дом (ВИДЕО) - 1
Снимкa: БГНЕС

Белият дом вече е готов за Коледа. Празничната украса беше представена официално от първата дама Мелания Тръмп във видео, публикувано в Twitter.

От виртуалната разходка се вижда, че тази година за резиденцията на американския президент е избрана традиционната декорация - много коледни дръвчета с бели светлини и червени орнаменти.

Отдадена е почит и на хората на първа линия в борбата срещу пандемията, с мини село с болница в него. 125 доброволци са помогнали на Мелания с украсата през уикенда.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Don't steal!Goverment hates competition!

    9 6 Отговор
    При Боко елхата е украсена с лилави банкноти
  • 2 Ядеитн

    3 7 Отговор
    Абе сугурен сам, че на набора Тръмп тяа шарения му идва повеке. Ся, то жена без масраф нема, па и неговата си я бива, ама си требе да и постегне малце юздите.
  • 3 хубаваукраса

    4 4 Отговор
    Нали довчера пишехте, че Биден/ Хамала са президентската двойка?????

    Как обърнахте палачинката за 48 часа, Тръмп има доста да чисти след вас " цензурата и фалшивите ви новини" от свободното слово.
    Ама се доказа като кадърен президент и което започне го довършва явно.

    Нали джурналистите преди 3 седмици писахте " Мелания се развежда с Тръмп заради загубата му на изборите".
    Споко, Мелания си украсява Белия Дом, а Тръмп ще ви поочисти от " фейковете, лъжите, цензурата и пандемията ви".

    Честит първи сняг на всички, дето вали при тях, белия сняг малко да поочисти атмосферата от " мръсотията на днешния ден".
  • 4 Бой-COVID-59

    6 1 Отговор
    А показа ли котарака си на бодигарда?!?
  • 5 Браво

    4 2 Отговор
    Класика ! Красива жена и вълшебна обстановка !
  • 6 Мелани

    4 1 Отговор
    Блазе ти...!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Красота

    1 1 Отговор
    Перфектна Мелания !
  • 10 Morad

    0 0 Отговор
    Автентично изписване на заклинания, наречено Dr.Sango
    Бях толкова депресирана, когато любовникът ми ме остави за друг мъж, след като се срещахме 5 години и 1 година брак, аз се опитах да я умоля да се върне при мен за отказ и да каже, че вече не изпитва чувства към мен. Станах тъжен човек след всичко, което бяхме живели заедно, след любовта, която споделяхме в миналото, не можех да си представя живота си без нея, защото любовта ми към нея беше безценна по някаква причина, понякога когато сърфирах в интернет, аз видях коментар за някой, който има силата да върне бивш любовник, и реших да се опитам да го убедя, като се свържа с него, и той веднага отговори и обясних какво преживях, като казах, че другият използвал заклинание на нея, така че тя ме остави за мен въпреки грижите ми за нея и обеща да ми помогне да върна любовника си и също така да ми помогне да му направя мъртва магия, за да не може да се бие с мен в бъдеще, след по-малко от пет дни жена беше в къщата ми и ме чакаше да се върна от работа, а когато го направих, тя започна да моли и да плаче, че съжалява, че никога не знае какво се е случило с нея. благодаря д-р Санго, сега съм доволен от жена си и сега всичко върви гладко. Попитайте Dr.Sango за всякакви заклинания за отмъщение и бивши заклинания обратно по имейл [email protected]