Last news in Fakti

5 Декември, 2020 17:43 5 141 4

Зодиите, на които им изневеряват най-често

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • изневяра

Те винаги се оказват в позицията на измамения във връзката

Зодиите, на които им изневеряват най-често - 1
Снимка: shutterstock

Ако краят на връзката ви е настъпил заради изневяра, не обвинявайте само партньора си. Със сигурност и двамата имате вина за това, че любовта ви е стигнала до ръба на бездната.

Според астролозите има 3 знака в хороскопа, които винаги се оказват в позицията на измамения във връзката.

Ето кои са те:

Водолей

Представителите на зодиакалния знак Водолей са известни с това, че са много безразлични и студени хора, поне във връзките си. Някъде в дълбините на душата си те крият чиста любов. Но предпочитат да не я показват. Макар и несъзнателно, те често нараняват партньора си със своята студенина. Това става причината любимият на Водолея да потърси утеха в чужди прегръдки.

Рак

Раците са изключително любвеобилни и грижовни. Но тяхната любвеобилност и загриженост продължава до момента, в който решат, че партньорът им ги е огорчил с нещо. Тогава самите Раци тласкат любимия си към изневяра.

Представителите на този знак изпадат в подобна ситуация, тъй като се управляват от емоциите си и от силното си чувство на привързаност. Но това често плаши околните и ги отблъсква. За Раците може да се каже, че сами тласкат партньорите си към изневяра.

Дева

Девите са непоправими перфекционисти. Те се вглеждат в детайлите в търсенето на идеала, но честно казано това не води до нищо добро за тях. Постоянните оплаквания, недоволството и критиките подлудяват партньорите на Девата. Представителите на този знак трудно могат да приемат факта, че няма идеални хора. От начало тяхната несигурност привлича околните. Но с течение на времето подобни връзки се разпадат. Заслуга за това има емоционалната скованост и несигурност на Девата, която кара нейните спътници да потърсят по-самодостатъчен партньор.

За Девата също може да се каже, че е от знаците, които сами тласкат любимия си към изневяра.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуду лейка

    2 6 Отговор
    Също и овен, телец и Козирог(личи си по рогата).
  • 2 Лизачев

    3 2 Отговор
    Пьлни глупости.
  • 3 Хахаха

    0 1 Отговор
    Това, че представителите на тези зодии се фантазират постоянно, че "те винаги се оказват в позицията на измамения във връзката", не отговаря на истината - тъкмо обратното е!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.