Last news in Fakti

20 Декември, 2020 09:37 11 995 19

Ето как изглежда днес "Мис Вселена 2002"

  • оксана фьодорова-
  • мис вселена

През годините обаче Оксана е преминала впечатляващ път от аспирант на Санкт Петербургския университет на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация до телевизионна водеща, певица и актриса

Преди осемнадесет години рускинята Оксана Фьодорова официално стана най-красивото момиче в света, след като спечели престижния международен конкурс Мис Вселена. През 2002 година тя сложи короната и стана световноизвестна красавица.

Четири месеца по-късно тя отново изненада своите сънародници и чужденци, като се отказа от короната, за да защити дисертацията си. През годините обаче Оксана е преминала впечатляващ път от аспирант на Санкт Петербургския университет на Министерството на вътрешните работи на Руската федерация до телевизионна водеща, певица и актриса.

Преди дни красавицата празнува рождения си ден. По този повод от jenata.bitz.bg са събрали няколко снимки на Оксана, за да видите как изглежда красавицата днес. Просто не е за вярване как се е променила визията ѝ от 2002 г. го 2020 г.

Оксана е родена в руския град Псков, където е завършила Псковския полицейски и юридически лицей със златен медал. От младостта си тя се интересува от правораздаването и веднага взема решение за избора на професия – иска да стане адвокат.

Дори блестящите перспективи за успех като световноизвестен модел, които ѝ се отвориха след спечелването на състезанието Мис Вселена, не можеха да я отклонят от мечтаната ѝ работа.

Едва през 2007 г. Оксана подава оставка от органите на вътрешните работи с ранг на полицейски майор.

Тя бързо в озова по телевизията, водеше програми като „Лека нощ, деца!“. Освен това тя беше участник в един от сезоните на „Танцувам със звездите“ в Русия, а тази година стана гост в руската версия на шоуто „Маскираният певец“, където се скри под маската на робот. Оксана се занимаваше и с озвучаване на руски на редица анимационни филмчета, които са известни по цял свят.

В момента Оксана Фьодорова участва активно в благотворителна дейност и все още изглежда страхотно. След поредица от ярки романи тя намери семейното щастие в брака ѝ със служителя на ФСБ Андрей Бородин. Двойката има две деца - син Фьодор и дъщеря Елизабет, пише jenata.bitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    67 8 Отговор
    Красива жена.
  • 2 Бай ганю

    63 18 Отговор
    От рускинките по убави нема
  • 3 Жабока кърмит

    10 15 Отговор
    На, мен прилича, типичната. жена от този край на света, все още,, военните доспехи,, и работа ги влечат и са заложени в тях...!

    Коментиран от #5, #10

  • 4 Ей това

    29 1 Отговор
    вече е красиво милф че.БРАВО!👅👃
  • 5 Антигерб

    52 6 Отговор

    До коментар #3 от "Жабока кърмит":

    Еми в Русия миските не стават "плеймейтки" и с оная си работа да си изкарват парите а работят истинска работа за разлика от нашите кифли. И са наистина красиви а не като нашите "миски" - да те е страх да ги видиш по тъмно насаме.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 БиБи Кинг

    5 2 Отговор
    Че иа земеме да ни снима с шкафчето дее! Може и на руски да ни снима, нема проблем!
  • 8 Ей това

    18 2 Отговор
    да допълня виж те натуралната красота без намеса на касапите.Все по малко ще срещаме вече такива жени за жалост.Но чичко от дясно на снимката доста е подпухнал като нашият герой от Банкя, май си пада и той по водчица и бара яко чашката.
  • 9 Гларус

    8 12 Отговор
    Всички рускини са е@ливи, тази не прави изключение.Важното е после да успееш да избягаш навреме!

    Коментиран от #12

  • 10 Рошко

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Жабока кърмит":

    Ами ти си вземи чалгаджийка че като започне не дай си боже война да те гръмне докато си правите селфи

    Коментиран от #13, #14

  • 11 МАЛЕНАКИС

    9 1 Отговор
    КРАСИВА, ЗАВЛАДЯВАЩА, ХАРИЗМАТИЧНА, ИСТИНСКА 100 ПРОЦЕНТОВА ЖЕНА. КОГАТО БОГ ДАВА, ДАВА. А И УМНА, РЯДКО СРЕЩАНО СЪВПАДЕНИЕ. ЖИВА И ЗДРАВА, КРАСОТАТА ЩЕ НИ СПАСИ.
  • 12 Диверсант

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гларус":

    Е защо не клецате нещо от партньорите ами все гледате към Русия. И на КОЗЯК има материал, всичките са МИС
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бустанску плашилу

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Рошко":

    Ше взема теби..... да ме пазиш от теби....!
  • 15 дявола

    2 0 Отговор
    Да отива пак пак ще я изберат красива е
  • 16 Totti

    0 0 Отговор
    Е и....
  • 17 Проститутка

    0 1 Отговор
    С пагони
  • 18 глоги

    0 0 Отговор
    Оксана Фьодорова-Бородина./с ударение на последната буква А/ иска да стане адвокатКА ......тя беше участниЧкА ....Оксана е преминала впечатляващ път от аспирантКА на Санкт Петербургския университет....
  • 19 попара

    0 0 Отговор
    Още много такива хубавици,като нея имат руснаците в полицията и в армията. Лошо ни се пише,ако дойдат тук. С оръжие. Или по бельо. Все едно.