Last news in Fakti

23 Декември, 2020 20:04 8 692 23

Типове мъжко поведение, което силно привлича жените

  • нъже-
  • поведение-
  • привличане-
  • мъжко поведение-
  • привлекателни

Няма универсално правило, но определено някои мъжки жестове действат като магнит за дамите

Типове мъжко поведение, което силно привлича жените - 1
Снимка: shutterstock

Привличането е сложен механизъм. Това, което един човек намира за привлекателно, на друг може изобщо да не прави впечатление. Външният вид и привлекателното поведение са само на повърхността. Отвъд тях човек бива привлечен от много по-дълбоки и често неосъзнати жестове, което другият прави. Жените като по-емоционални същества, обръщат внимание на доста скрити жестове, за които дори мъжете не подозират, че правят.

И все пак има някои типове мъжко поведение, които неминуемо правят впечатление на жените и ги привличат. Няма универсално правило, но определено някои мъжки жестове действат като магнит за дамите.

Кавалерство
Рицарството може и да е историческа отживелица, но ако някой мъж се държи с жена като рицар с присъщото му кавалерско отношение, това няма как да остане незабелязано. Както в миналото, така и в настоящето кавалерството е истински забележително за дамите. Колкото и да се струва старомодно на някои хора, то винаги е печелившо сред нежния пол.

Зрителен контакт
В днешния свят, в който всеки гледа в екрана на телефона си, често забравяме за зрителния контакт. Той е много важен елемент от езика на тялото и заявяването на готовност за истинска открита комуникация. Зрителният контакт е и начин да засвидетелстваме интереса си към някого, уважението си към него и желанието ни да се доближим до него. Ето защо това прави силно впечатление на дамите и е нещо, което ги привлича в мъжкото поведение.

Поемане на инициатива
Ако сте били на среща с мъж, който е колеблив и видимо чака вие да правите първите крачки, това може да отблъсне много жени. Колкото и инициативна и активна да е една жена, тя няма как да не се впечатли от мъжката решимост. Нерешителното и колебливо мъжко поведение определено не е магнит за дамите. Мъжете, които търсят потенциален партньор и са активни в това свое желание обикновено демонстрират интереса си към жените по своеобразен начин. Почти няма жена, която да не се впечатли от мъжката инициативност и решителност.

Говори разпалено за хобитата и интересите си
Страстта се простира далеч извън спалнята. Тя може да заразява и да вдъхновява. Много жени намират за силно привлекателни мъжете, които имат любимо занимание или някакво страстно хоби, за което говорят разпалено.

Показване на компетентност
Всяка жена се впечатлява от способни мъже. Ако един мъж демонстрира своите умения в дадена област, няма как да остане незабелязан. Компетентностите и ловкото им показване без да бъдат натрапвани е майсторство в общуването, което определено буди интерес.

Честност
Заради горчив опит в миналото, а и заради общобитуващото схващане, че мъжете по принцип са по-склонни към лъжи и изневери, много жени се отнасят с недоверие към новите си ухажори. Ако у един мъж бъде забелязана честност и откритост, той автоматично се превръща в качествена партия за евентуална връзка.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    115 5 Отговор
    Пропуснали са най важното , разполагането с парични средства!

    Коментиран от #6

  • 2 BLACK SEA

    49 8 Отговор
    Отношението впечатлява жените,пичове...ОТНОШЕНИЕТО....

    Не мускулите......

    Коментиран от #7

  • 3 Бокозанова

    23 3 Отговор
    Боко не е нищо от гореизброенито обаче безброй жени го посещават да се грижат за нуждите МУ, толкова много, че не ги и помни !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мнение

    24 4 Отговор
    Едно шкафче с лилаво и златно...не Мата Хари, а отбор от Мата Харита ще са строени в редица! Майтапа настрана, но истински жени не останаха всички гледат Парите!
  • 6 Мустафа

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "един от многото":

    Как беше - да е висок 1,90 м. или поне като стъпи на портфейла си да е
    висок 1,90 м.
  • 7 Kiro

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "BLACK SEA":

    Напиши го в още 15 сайта да си по-убедителен.

    Коментиран от #9, #11

  • 8 Млада, и красива,

    3 4 Отговор
    И защо да, не се изпълнят тези ,, типове,, мъжко поведение, иначе е,, лудост,, и ,по лошо от,, порнография,,....!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 1 Отговор
    Ефесяни 5:22-33 НП
    .........................Така и мъжете трябва да обичат жените си, както обичат телата си. Този, който обича своята жена, себе си обича. Защото никой никога не е намразил плътта си, а я храни и се грижи за нея, както и Господ – за Църквата, понеже сме части на тялото Му – от плътта Му и от костите Му. „Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се прилепи към жена си, и ще бъдат двамата една плът.“ ..............Тъй и всеки един от вас така да обича своята жена, както обича себе си, а жената да почита мъжа си.

    Коментиран от #15

  • 11 ГОСТ

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Kiro":

    Ей сега почвам.....включи се и ти....с моя ник.....за да съм по-убедителен
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Как я свалих

    7 0 Отговор
    Облизах си веждите
  • 14 Бах

    14 3 Отговор
    Ами , ако мъжът по някакъв начин намекне , че оная Му работа е като боздуган , тогава със сигурност ще е впечатлил жената и работата му е вързана . Щото в край на краищата , жените най много ги интересува да му е дебел , дълъг и корав . Парите ги интересуват след 40 -те , за да могат да си плащат на младежи да ги праскат !
  • 15 Луд

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    То е така ,но когато жената е толкова зла ,че и в ада няма да я искат какво да прави мъжа.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 тралала

    4 3 Отговор
    - Какво ще се получи, ако се кръстоса блондинка с хъски?
    - Или много тъпо куче или студоустойчива шматка.

    Коментиран от #19

  • 19 турулюлю

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "тралала":

    верно си шматка.........видно от коментара ти.....
  • 20 Това ,че някой има повече $ от

    2 1 Отговор
    Някой ,който няма нищо, автоматично подсказва че мъжкият екземпляр има определени качества да е успешен и да не е мухлЮ.А ако е и кавалер ... мисля че е достатачно да му се обърне внимание.Да си успешен са нужни голям набор от качества !(мъж съм)

    Коментиран от #21, #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.