Last news in Fakti

26 Декември, 2020 14:21 7 758 12

Вдовицата на алпиниста Боян Петров ще става ...

  • боян петров-
  • радослава-
  • медицинска сестра-
  • доброволец

Тя разкри и че е започнала да учи за медицинска сестра в Медицинския университет в София

За никого не е тайна, че съпругата на покойния алпинист Боян Петров, Радослава, е човек с голямо сърце. А поредното доказателство за това е, че още от началото на пандемията тя се включи като истински боец в борбата с COVID-19 и стана доброволец в Александровска болница, където помага на тежко заразените и до днес, пише varna24.bg. Вчера сутринта Радослава даде телевизионно интервю, в което най-искрено разказа за дните си в COVID отделението. Тя разкри и че е започнала да учи за медицинска сестра в Медицинския университет в София. В момента съчетава работата в болницата с онлайн обучението, което по думите на Радослава, освен негативи, си има и своите положителни страни.

Вдовицата на Боян Петров сподели, че би искала да помага на здравите хора и в момента се чувства по-скоро като наемник, отколкото като доброволец. Тя не скри, че е настъпил изключително тежък период в болницата с много повече напрежение, страх и паника. Пациентите са наистина много и често се сблъсква с тъжни ситуации, но въпреки всичко е там, за да помага на изпадналите в беда. Дори някои се връщат при нея след оздравяване, за да ѝ благодарят за грижите и доброто отношение. Радослава развълнува зрителите и с откровение, свързано с голямата ѝ любов - алпиниста Боян Петров. Тя сподели, че макар от смъртта му да е изминало много време, все още не е загубила духовната си връзка с него, която усеща най-силно, когато е в планината. Понякога дори си представя какво би направил той в днешно време, тъй като бе диабетик, а болните от това заболяване са от най-застрашените в момента.

"Понякога си представям какво би помислил, ако той можеше да ми каже нещо. Щеше да ми каже, че винаги е доволен от мен“, категорична е Радослава.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И какво

    19 3 Отговор
    щеше да стане ако беше изкачил този връх?Нищо ,отново играта кой е първи.Повече образовани хора по добро бъдеще за младите.
  • 2 цербер

    10 5 Отговор
    в момента се чувства по-скоро като наемничЧКА, отколкото като доброволКА. БРАВОСЪ НА Радослава! БОГ ДА Я БЛАГОСЛАВЯ!
  • 3 Румен

    10 12 Отговор
    Ще, ще , в Медицинския ще срешне друга любов. Търси от тия дето не бягат по планините, а седят в къщи ,пият ракийка и после в кревата да вдигат палатка кат в планината
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 6 Отговор
    Ако не е намерен Труп е некоректно и неправилно Юридически да се говори за починал!убеден съм,че не се изплащат и застраховки живот!
  • 5 Настопроценти

    10 3 Отговор
    Не става дума за труп,говорим за тази жена,която учи медицина.

    Коментиран от #11

  • 6 Перо

    11 3 Отговор
    В суровите условия на планината,алчността и егоизма са пагубни.Не е първи случай за български алпинист.
  • 7 Чешър коте

    13 2 Отговор
    Много любов и още сладост има в тази жена. Дано да си я гушне някой добър мъж.
  • 8 А може ли превантивно да ма

    3 2 Отговор
    Лекува? Нищо чи няма кетап...
  • 9 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    БЯХМЕ СИ ПРИЯТЕЛИ МОМЕ - САМО ПРИАТЕЛИ - БЛАГОДАРЯ !!!
  • 10 Джорджо

    7 7 Отговор
    Защо ни занимавате с тази грозновата жена?
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Настопроценти":

    Защо я пишете -Вдовица???Колкото до Медсестра би трябвало и Жена ми и аз да сме поне Мед сестри....Слагами и сваляме Авокади,Поставяме инжекции ,превръзки ,турникети,и ако подаваме скалпел на Интернист няма да резнем подавайки скалпелът здравия прасец....Това се случи в Пирогов на Тъща ми през 18г,когато и правиха операция на Шийката на Ябълковидната кост... Обдишване,но не сме се сетили да поискаме и Тапия за това....Не книжката прави Шофьора смехурковци!Учете се,че иде време....заек вук да.... и ще ви Трябва опитност и в шиене и в антибиотици,а щаба може и да го няма.....Та ,защо я пишете -Вдовица???
  • 12 Хачо Бояджиев

    2 1 Отговор
    Браво на тая жена,само мрънкяте ама що някой от вас не ходи доброволец в някое Ковид отделение,клавиатурни мишки