Last news in Fakti

13 Януари, 2021 15:21 3 192 2

Новолуние в Козирог: Какво вещае?

  • новолуние-
  • козирог-
  • астрология-
  • символ-
  • хороскоп-
  • луна

Новолунието е време за ново и чисто начало

Новолуние в Козирог: Какво вещае? - 1
Снимка: Shutterstock

Новолунието представлява края на един цикъл и началото на нов 28-дневен цикъл на луната. Първото новолуние за тази година започва днес - на 13 януари в 07:01 ч и преминава в знак Козирог – кардинален и земен знак, пише novini.bg.

Това е време, когато можем да се съсредоточим върху някои от конструктивните черти на знака Козирог– упоритост, находчивост, дисциплинираност, мъдрост, амбициозност, благоразумие, постоянство и да обмислим как да вложим тези качества положително в живота си.

Козирогът е най-високата точка на небето, най-голямото постижение в живота, било то материално или духовно, което е представено чрез символа на знака Козирог - планинска дива коза, която се изкачва до най-високия връх на планината, заобикаляйки всички препятствия по пътя си. Тук постигането на целите вече не е абстрактна точка в бъдещето, към което човек се стреми, а по-конкретно, постиженията в живота.

Това Новолуние носи постижения, които са най-свързани с работата и кариерата, положението в обществото и укрепването на личния авторитет.

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане

Съвпадът на Слънцето и Луната дава прилив на енергия и инициатива. Така че това е отличен момент за ново начало, обръщане на нова страница или започване на нов проект. Направете конкретни планове за постигане на вашите цели.

Новолунието ще бъде във връзка с Плутон - планетата на силата, трансформацията, издигането от пепелта и превръщането във Феникс. Духовното послание на тази нова Луна е "Еволюция и растеж на Душата".

И други аспекти ще придружават това новолуние. Най-силният от тези аспекти е квадратурата на Марс със Сатурн, която предизвиква неудовлетвореност и потискане. Предстоящата квадратура на Юпитер с Уран предизвиква напрежение и внезапна промяна. Тези аспекти разкриват големи възможности за развитие, но което ще отнеме време и усилия за адаптиране.

В нощта на Тъмната Луна, от вторник срещу сряда (от 12 до 13 януари), можем да трансформираме всички онези модели, които ни пречат да постигнем репутация в обществото, авторитет, успех в бизнеса и кариерата, но и всичко, което ни пречи да се изкачваме по духовния път към познанието. Можем да използваме обичайната техника за писане на лист хартия на всички негативни модели, препятствия и всичко, което не искаме в живота, и ритуално изгаряне на този лист хартия.

Новолунието става на 23 градуса и 13 минути в Козирог и ще има най-положителен ефект върху Телец, Дева, Козирог, Скорпион и Риби, както и тези, които имат планети в тези знаци между 19 до 27 градуса. А Везните, Овенът и Ракът (и тези, които имат планети в тези градуси и знаци) ще бъдат негативно засегнати, така че ще трябва да положат допълнителни усилия около препятствията по пътя.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 0 Отговор
    Марче , да не ходиш на курсове при Алена ?

    Коментиран от #2

  • 2 Нооооого оригинални,Бравос

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Мара си е моя и само аз мога да Я подпичкосвам.ЯСНО!