Last news in Fakti

18 Януари, 2021 15:53 3 283 6

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл отново станаха родители

  • джъстин тимбърлейк-
  • джесика бийл-
  • родители-
  • дете-
  • бебе

Бебето се е родило миналата година, но двойката потвърди новината едва сега

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл отново станаха родители - 1
Снимка: Shutterstock

Певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк потвърди, че със съпругата му - актрисата Джесика Бийл, отново са станали родители, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА.

39-годишният Тимбърлейк сподели новината, че с 38-годишната Бийл имат второ момченце в разговор с водещата на ток шоу Елън де Дженерис.

Бебето на звездната двойка се е появило на бял свят през юли миналата година. Щастливите родителите са избрали името Финиъс за второто си отроче. Джъстин Тимбърлейк разкри още, че по-големият им син, 5-годишният Сайлъс, е щастлив, че е станал батко.

"Малкият се казва Финиъс. Страхотен е и е много сладък. И никой не спи покрай него. Въпреки това всички сме във възторг и сме изключително благодарни и щастливи", каза Джъстин Тимбърлейк.

Слуховете, че звездната двойка се е сдобила с второ отроче плъзнаха още миналата година, но семейството потвърди радостната новина чак сега.

Миналото лято в. "Дейли мейл" писа, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл имат второ дете, както и че майката на актрисата, Кимбърли Бийл, е прекарала известно време с дъщеря си и новото си внуче.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл за последно публикуваха своя обща снимка през март миналата година. Смята се, че оттогава те са се изолирали в дома си в Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    13 0 Отговор
    Като певец го биваше горе-долу. А като актьор, само в комедии участваше. Докато Джесика Бийл...там е друга бира. Яка и секси мадама. Много секси-който я е гледал в "Блейд" и в "А-отборът" сигурно я помни.

    Коментиран от #3

  • 2 Комисар

    7 0 Отговор
    "Смята се, че оттогава те са се изолирали в дома си в Монтана."

    Бел. на коректора: Монтана - град в северозападнала България.
  • 3 Не играеше ли

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Честито":

    и в "In Time". Сюжетът беше интересен.
  • 4 Лора

    2 3 Отговор
    Не го понасям този....!
  • 5 Аз40🏴‍☠️

    5 1 Отговор
    И двамата са добри хора, и двамата се обявиха против васкините още преди години. Честито им.
  • 6 Против ваксините, кой може да се обяви

    3 0 Отговор
    Освен Айшету и Асан, но тази ковидовата, не е ясна, затова съм против..!