Last news in Fakti

20 Януари, 2021 15:53 11 332 22

Джулиана Гани и мъжът ѝ плашат със съд Сами Хоссни заради чай (ВИДЕО)

  • джулиана гани-
  • съд-
  • дело-
  • чай-
  • чай за отслабване-
  • сами хоссни

Хосни обясни на последователите си, че чайовете за отслабване всъщност не помагат за сваляне на излишното тегло

"Няма чай, който да ти стопи излишните мазнинки", с тези думи Сами Хоссни подразни Джулиана Гани и възлюбения ѝ - фитнес инструктора Илиян Найденов, които пък го заплашиха със съдебно дело за уронване на престижа им, пише life.dir.bg.

Наскоро 10-кратният шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муай-тай, помагащ на редица популярни у нас имена да влязат във форма, или просто да запазят фигурата си, в отговор на въпроси от последователите си в Инстаграм публикува в своя профил видео, в което коментира чудодейния био продукт за отслабване, рекламиран от носителката на титлата "Мис Силикон".

Кадрите започват с клип, показващ Джулиана в облекло, което ѝ е видимо широко.

"Носех този панталон точно преди да забременея и си спомням как въобще не можех да го облека и си казвах "Господи, дано да се върна в старата си форма и да ми стане", казва тя, подръпвайки напред колана на дрехата, за да покаже, че ѝ е голяма. "А сега не просто ми става, а целият ми "хлопа", както и блузата. За това ми помогна този чай. Много съм доволна, защото той стопява излишните мазнинки, също така премахва целулита, натрупаните килограми и излишната вода от организма", уверява блондинката.

След нейните увещания, бившият участник във предаването "Фермата" изказва своето мнение по въпроса, предизвикало гнева на двойката, която припечелва от продажбите на чая.

Публикация, споделена от Sami Hossny (@samihossny)

"Единственият начин, чрез който човек може да свали от теглото си, е чрез калориен дефицит - ядеш по-малко, но тренираш повече, като по този начин тялото ти изразходва повече калории, отколкото приема. За пореден път попадам на видео, подвеждащо хората, че могат да отслабнат чрез консумиране само на един продукт. Дразня се, когато виждам хора с голям брой последователи в социалната мрежа да дават лош пример. Моята цел в платформата е да дам повече знания на потребителите, така че те да могат да подобрят начина си на живот. Вашият чай е абсолютна измама. Когато видя нещо подобно, знам, че даден човек се опитва да печели на гърба на обезверените хора", обяснява Хоссни.

Той дава и личен пример - неговата собствена майка е с наднормено тегло и често вярва на подобни подвеждащи маркетингови трикове, които впоследствие, когато не постигне обещания от тях ефект, я карат да се чувства зле, дори провалила се.

"Има много такива хора. Спрете да правите това нещо. От днес нататък ще търся такива продукти и ще обяснявам на хората, че ако свалянето на килограми по този начин бе толкова лесно, всички хора щяха да са във форма и фитнес индустрията нямаше да съществува", подчертава Сами.

Не мина много време, преди любимият на Гани - Илиян Найденов, да отговори с 24-часови истории на поста, споделен от Хоссни.

"Приятели, много ми е забавно, защото се пусна някаква интрига с някаква личност, за която май съм чувал веднъж, а по-късно ми се е набивала в полезрението, борейки се толкова жадно за слава, че е готова да излезе по п*шка на площада. Да не говорим как се навира напред-назад... Но аз не съм човек, който плюе. По-забавното, което ще ви разкажа, е за любимата ми част от правото, която гласи, че когато някой публично твърди нещо, уронващо нечии престиж, най-вече този на медийна личност, той трябва да може да го докаже в съда. Това ще му се наложи на въпросния господин.

Преди много се палех на такива смешки, но сега осъзнах, че всеки втори огладнял и жаден за слава дребосък би бил готов на всичко, дори да се злепостави, само и само да се включи в някоя интрига с мен и съпругата ми.

Такива хора трябва да бъдат наказвани. Каква е тази злоба? Напоследък прекарвам най-много време с адвокатите си и този човек не знае какво го чака и какви неща ще му се наложи докаже в съда", категорично заявява Илиян.

"Ти имаш 2 книги и образование, а той какво има?", намеси се зад кадър половинката му.

Изявлението им накара Хоссни да направи второ видео, с което да им отговори.

"Асоциирането на продукт с резултат не е равно на причината. Какво имам предвид - 100% от хората, които са си отишли от този свят, са пили вода, но това не означава, че тя е причината за тяхната кончина. Това, че някой пие чай, не означава, че напитката е причината за сваляне на килограми. Казването на половината истина е равностойно на най-голямата лъжа. Аз пия вода всеки ден и съм в най-добрата си форма, но това е половината истина, защото действително пия вода постоянно, но другата част от истината е, че тренирам усилено, за да бъда в тази форма. Не мислите ли, че е малко наивно хората от фитнес индустрията да се фокусират само върху един продукт, за който се твърди, че е панацея", заявява той.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалистъ

    32 4 Отговор
    Ще отслабнеш с чай, да...ако пиеш по 15 литра на ден.
  • 2 Поредните

    42 0 Отговор
    Представители на мутро метресо прогнилия упадък тип утайка!
  • 3 Ще стане

    51 0 Отговор
    ако ходиш да го береш на Мусала. Двуразово!
  • 4 Димитър

    60 1 Отговор
    Тия измамници не са на нивото на Сами Хоссни, супер тъпи, алчни и нахални.

    Найденов ти си супер тъпо парче! Твърдиш, че не си човек, който, цитирам "Но аз не съм човек, който плюе.", а само преди това в предните изречения си нахрачил яко Хоссни!

    За Ваше съжаление нито може да го осъдите, нито нищо, защото ще ви се наложи да доказвате и дали чая работи, а това е недоказумо, да не говорим, че Хоссни ви го обясни като на деца защо.

    Та толкова за мъките на един тъпак и гаджето му великата джука да изкарат някой лев.

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЪРП

    23 2 Отговор
    СТАТИЯТА Е ПОРЕДНАТА "ПРИКРИТА" ОУУИИИГОООФУУУЕЕЕЕНСКА РЕКЛАМО-ПРОПАГАНДААА НА НЕКЪВ МАААЛОООУМЕН "ЧАЙ"......ИЛИ СБИРЩИНА ОТ ХИМИКАЛИ!!!!!!!!
  • 7 hhrhr

    21 0 Отговор
    ама кой е повървял че тези бклуци помагат и то за отслабване или друго като ги рекламирахте взехте пари сега събудете се айде моля
  • 8 бай стамат

    18 2 Отговор
    Е са че го преместим!!!
  • 9 Гост

    26 0 Отговор
    Ако някой си мисли, че лежиш, гледаш телевизия, пиеш тоя чай и слабееш, ама много жестоко се е излъгал.
  • 10 Asdfg

    15 0 Отговор
    Какви са тези имена бре? Римляни?
  • 11 Знайко

    26 0 Отговор
    Аз мисля като Сами, няма хапче или чай, които да свалят килограми. Или поне не и такива, които да са безвредни. Има вещества, които свалят килограми, но са забранени защото вредят сериозно на здравето. Пък и килограмитеэслед това стават отново сериозно наднормени. Твърдящи, че човек може да отслабне с чай или хапче за мен са мошеници. Те трябва да бъдат съдени за измама.
  • 12 гост

    20 0 Отговор

    До коментар #4 от "Димитър":

    Не само ще трябва да доказват че чая им ,,работи" ,тоест сваляш килограми, ами рискуват да ги подкарат всички закупили си въпросния чай. За подвеждаща реклама.Безплатен съвет.Ще им се стъжни.
  • 13 Айляк пром

    11 0 Отговор
    Гани, един път кажи нещо, умно,, що злагаш нашто. село, ше збягат пришълците....!
  • 14 Гост

    13 0 Отговор
    Тоз бурсук на Джиганитодве книги написал, че тя по-голям от Вазов го изкара .
  • 15 Алфа Вълкът

    11 0 Отговор
    Мешерето ще реши!
  • 16 Коментар

    15 0 Отговор
    Както казва Киро Брейка, не си свалил един килограм , ами просто си се изсрал .
  • 17 Сикими

    9 0 Отговор
    Жолиана да та йебя в празнста глава
  • 18 Сикими, ти си колега,

    4 1 Отговор
    На тази...!
  • 19 Фен

    8 0 Отговор
    То Жечев ги тролеше на срещата им с фенове в Горна Оряховица (около 5 деца имаше), ако им направи едно разследване ще станат като Ричард липовонското сърце и ония други Радостин. Мъка, мъка
  • 20 гост

    11 0 Отговор
    Гейчето на гАНИТО и то трябва да докаже в съда че чаят действа.
  • 21 Някой

    7 0 Отговор
    Браво Сами,точно така,кажи на тая пача Гана,че само лъжи хората,ще отслабнеш с чай ама друг път,яденето е проблема.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.