Last news in Fakti

29 Януари, 2021 10:58 9 245 10

Певицата Холзи съобщи важна новина с гола фотосесия

  • холзи-
  • бременна-
  • голи снимки-
  • певица

Холзи споделя, че от години иска да стане майка, а мечтата ѝ най-накрая се сбъдва

Певицата Холзи съобщи важна новина с гола фотосесия - 1
Снимка: Shutterstock

Ексцентричната изпълнителка Холзи разкри в социалните мрежи, че очаква първото си дете, съобщи Фимейл фърст.

"Изненада!", написа тя в Инстаграм в допълнение на снимка на закръгленото си коремче, заедно със серия емоджита - бебешко шише, дъга, ангел, пише БТА.

Новината изненада много фенове на 26-годишната певица, защото не беше известно тя да има връзка. Към съобщението в Инстаграм обаче тя направи препратка към сценариста Алев Айдин, което насочва, че той може да е нейният приятел и бащата на бебето.


Холзи има 22 милиона последователи в Инстаграм. Тя сподели новината и в Туитър с израз, който обикновено се използва за бебе, родено след спонтанен аборт. Певицата беше диагностицирана с ендометриоза през 2016 г. Тя е споделяла, че е преживявала спонтанен аборт - на сцената, по средата на концерт.

През 2018 г. Холзи разкри, че си е направила операция и се чувства много по-добре. Холзи е признавала, че болестта и преживяното я карат да се чувства неадекватна.

"Постигам този живот, който излиза от контрол, а не мога да направя единственото нещо, за което биологично съм на земята. А трябва да излизам на сцената и да съм сексимвол на женствеността и женската сила. Деморализиращо е", обясни тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шимейл фърст

    13 3 Отговор
    Пропаганда на транссексуалност.
  • 2 хоузимоузи

    8 4 Отговор
    Кво е тва нещастие?
  • 3 ужас

    10 4 Отговор
    като видя жена с мъжка прическа и забравям за всякакъв вид сексапил...
  • 4 Медуза

    10 0 Отговор
    Тази има привлекателно лице, но с тази прическа...ако си пусне дълга коса, малко грим и ще изтрепе рибата. Ама върви й го обяснявай това, ще гледа като разкопан фараон и ще се чуди какво й се казва.
  • 5 Гоуст

    5 0 Отговор
    Холзи, май не си наясно, че да станеш майка ти трябва... мъж. Жена и жена няма как да направят дете

    Коментиран от #6

  • 6 Stéphanie 🎲

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гоуст":

    Грозна работа ама ги има 😕 въпроса е психиката на детето ,как това дете ще расте във училище децата -със сигурно ще има доста ирония.Имаме вече една двойка майка и майка 🥴Доста хора пишат какво ли не във Франция това онова хората там не са в шок ама не .Ами всички родители така се подсмихваме често в същото време и съжаление за детенцето.Защо позволиха това да се случва по света ???И едно време ги е имало ама се криха някой си останаха стари моми, ергени не досаждаха толкова с болестта си (лош човешки материал ) .
  • 7 фасул

    0 0 Отговор
    Това реклама на боб ли е? Преяла е с боб!? Без мъж как да се надуе така?
  • 8 123

    2 1 Отговор
    газова камера за тази о.тпадък + феновете и.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 любител

    2 0 Отговор
    това е всеки който иска да стане известен се снима гол без значение на какво прилича.резил.