Last news in Fakti

29 Януари, 2021 17:30 4 642 7

Предупредили Том Джоунс, че ще се провали, защото....

  • том джоунс-
  • певец-
  • предупреждение-
  • кариера-
  • къдрава оса-
  • излъчване

Том Джоунс бил предупреждаван, че няма да пробие, защото е с къдрава коса

Предупредили Том Джоунс, че ще се провали, защото.... - 1
Снимка: shutterstock

В началото на кариерата си уелският певец и музикална икона сър Том Джоунс бил предупреждаван, че няма да успее в шоубизнеса заради къдравата си коса и излъчването си на "мачо", съобщи Би Би Си.

Изпълнителят на "Sex Bomb" е една от най-големите звезди в световния шоубизнес, спечелил аплодисменти от звезди като Елвис Пресли и Франк Синатра.

В предаването на Зои Бол по Радио 2 80-годишната легенда сподели, че в началото на кариерата винаги е бил "теглен назад".

"Казваха ми неща като "къдравите коси вече не вървят" и "прекалено голям мачо си". А аз отвръщах - съжалявам, но аз съм такъв". Сър Том каза също, че "винаги е бил отблъскван", след като дошъл в Лондон от Уелс. "Опитваха се да ме променят, да ме моделират и да ме накарат да правя онова, което се правеше по това време", каза той. "Казваха ми, че стилът на Елвис Пресли е минало. Казах им - не и в ума ми, не и в моето сърце!", разказа певецът.

Той допълни, че казал на музикалните босове "Справях се чудесно в Уелс, така че не разбирам защо трябва да има разлика между Англия и Уелс. Всички говорим английски, нали? Какво толкова?

Сър Том Джоунс започва певческата си кариера в танцувални зали и клубове в южен Уелс, преди да се премести в Лондон. Първият му сингъл "Chills And Fever" излиза през 1964 г., но не влиза в класациите за разлика от следващия "It's Not Unusual", който незабавно става хит.

Изпълнителят, който е треньор в британското музикално състезание "Войс", пусна в сряда сингъла "No Hole In My Head" от новия си албум "Surrounded by Time", който излиза през април. В радио интервюто той каза, че в песента е отразен житейският му опит.

В новогодишното предаване на Джулс Холънд сър Том сподели, че е бил ваксиниран срещу новия коронавирус и се чувства добре, "все едно се ваксинирах срещу грип". "Има едно предимство в това да си на 80 години - пръв си на опашката за ваксина", пошегува се звездата.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    27 0 Отговор
    Веднъж бях на Слънчака по работа, вечерта с колегите влязохме в някакво заведение, беше лятото на 2014г.,вътре гъмжеше от английски туристи. DJ като на шега пусна "Дилайла"- настана такава еуфория, видях 70-годишни пенсионери да изпадат в екстаз, направо делириум от песента. Обичат си го там на Острова Том Джоунс. А и тук- в България,има фенове на неговите евъргрийни.
  • 2 Дядо Ванчо

    24 0 Отговор
    Голям!А малките само могат да предупреждават.Едно поколение израстна с
    Том Джоунс.
  • 3 Не знаех

    5 1 Отговор
    Че е със сини очи.... или са лещи.....!
  • 4 Фен

    12 0 Отговор
    Велик е! Неподражаем глас! Спомням си около 70 те години, ерген бях в Пловдив и се качих на Бунарджика. В подножието имаше ресторант и тогава на грамофон пускаха Дилайла. Сигурно около сто пъти една след друга. Толкова модерна и толкова се харесваше. Самият факт, че я свирят толкова пъти, значи на клиентите им харесва. Сега имам диск с любими парчета и двайсетина от най-харесваните негови песни!
  • 5 Анонимен

    8 0 Отговор
    Божествен глас. Здраве и дълголетие. Велик си за мен. Дилайлааааапесничкатаивсичкиваши.
  • 6 ГЕРБ БКП

    3 3 Отговор
    ТУК ПЪК ИМАМЕ ОПЕРНИ ЛЕГЕНДИ УВОЛНЕНИ ОТ НАШАТА ОПЕРА..... КОМУНИСТ ЛИ Е - РЕЖИ МУ ТИКВАТА И НА ПРАСЕТАТА !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.