Last news in Fakti

31 Януари, 2021 22:30 7 627 16

Майка хвърли бебето си в снега, а после…

  • майка-
  • бебе-
  • сняг-
  • сочи

Безумното поведение на жената спрямо малкото ѝ дете подпали мрежата

Какви ли не неща могат да се видят в социалните мрежи. Повечето са забавни, други интересни, а трети повече от възмутителни.

Такава е ситуацията и с видео, уловило какви ги върши майка с малкото ѝ бебе. Кадрите, които бяха споделени в Instagram, показват как родителката хвърля в дълбоките преспи сняг бебето ѝ.

Случилото се разбира се разгневи социалните мрежи и жената буквално бе разпъната на кръст.

Видеото нагледно показва как майката държи добре облеченото си бебе навън. В един момент обаче тя го подхвърля във въздуха и то пада в снега, потъвайки до глава в преспите.

Интересен детайл е, че майката незнайно защо много се радва на ситуацията.

„Как се радваш на това безумно престъпление, което правиш с малкото си бебе?“, гневят се потребителите, видели скандалните кадри.

В мрежата видеото предизвика бурна реакция. Мнозина писаха, че жената трябва да бъде лишена от родителски права.

„Глупачке, ами ако под снега има стърчащ клон или нещо друго?“; „Спешно информирайте органите на реда! Тази жена не е на себе си, ще убие собственото си дете заради няколко лайка“; „Кошмар! Горкото дете, дано не е пострадало!“; „Как е могъл човек да се сети за такова нещо?“; „Сърцето ми се свива. Как е възможно това безотговорно поведение, та детенцето сигурно дори още не може да ходи, а тя го хвърля“; „Дано някой ден когато жената остарее детето ѝ и нея да захвърли на боклука, а да не я гледа“; „Детето не е куче! Как може да правите такава простотия“ – това са само малка част от гневните коментари под видеото.

Изненадващо обаче някои хора подкрепиха действията на жената: „След първото гледане изглеждаше, че детето плаче, но се усмихва, така че всичко е наред“, „Хора, забравихте ли какво е истинско детство. И на нас са ни правили така“; „Какво не е наред? Не си ли имал детство?“; „Колко сте ядосани. Детето е щастливо и весело, а и сигурно нищо му няма – каква е драмата? Мамо, страхотна си“.

Къде точно са заснети кадрите не е ясно, но мнозина споделят, че скандалната ситуация се разиграва в руския град Сочи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ММА сlub

    18 9 Отговор
    природата си знае работата, естествения подбор ще проработи
  • 2 00000014

    52 4 Отговор
    Скапаняците живели само по терасите и паветата не могат да проумеят човешката радост от игрите. Явно майката не е от тях.
  • 3 Семейни войни

    11 2 Отговор
    Имен така ме метoаха у снегo затoва съм толкова ВИСОК!😀😯😀😯😁имал го на таблото?
  • 4 Asdfg

    33 2 Отговор
    Тихомирееееееееееее, кой и къде ПОДПАЛИ МРЕЖАТА?!?
  • 5 Алфа Вълкът

    24 3 Отговор
    Дека е видеото, аз какво да коментирам чуждата гледна точка?
  • 6 Stéphanie 🎲

    7 20 Отговор
    В началото се стрсирах ,оф после видях
    в руския град Сочи и не съм възмотена .Без коментар 😜при тях е нормално.Алкохола .....😉

    Коментиран от #16

  • 7 ВероникаДжо

    14 1 Отговор
    "Американската шампионка по ски Джулия Манкузо защити видео, на което хвърля малкия си син в снежна могила, но мненията за този акт остават разделени."
  • 8 Да и мен са подхвърляли така

    6 1 Отговор
    Спомних си не само,, доброто,, детство, но изобщо живота преди войната и след нея, къде се е случило това, явно в страната на реалността,, Всеки башка лут.......,,!?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Никой си

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Некой си":

    Рядки??? Бравос!
  • 11 Роза Иванова

    4 0 Отговор
    За Русия това е нормално.
    Така си каляват децата.
  • 12 big

    7 0 Отговор
    Тъпи либерали! Децата трябва да се закаляват и създават условия да не са страхливци от всичко! С тази криворазбрана любов се създават едни никому ненужни, дори за самите тях, човешки индивиди!
  • 13 Момо

    7 1 Отговор
    Ще си мятам детето както искам и никой няма да ми каже кое е добро за него.Щом то самото е със усмивка на лице....Значи плоблема е във вас,седнете и поговорете със себе си какво не ви е наред.Изгледайте новия филм с Джъстин Тимбърлейк -Палмър 2021 !!
  • 14 незнайко

    2 0 Отговор
    Защо се преекспонира ситуацията ? Майката добре знае какво има под снега за да направи това . Защо не се възмущават когато децата се подхвърлят нагоре ??? Само ДЖЕНДЪРИ може да се възмущават !!!
  • 15 Джъстин

    1 0 Отговор
    Е като тази дъртата, филми на, стари години не гледам....!
  • 16 Стефчето

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Stéphanie 🎲":

    На вЕрно ли не си възмОтена? И вЕрно ли е в руски град?