Необходими продукти:
3-4 глави червен кромид лук
Черен пипер
Магданоз
Пармезан
Галета
Зехтин
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на дебели шайби, слага се в тавичка върху хартия за печене. Поръсва се със зехтин, черен пипер и ситно нарязан магданоз. След това се поръсва с галета, а отгоре с настърган на ситно ренде пармезан.
Сипвате няколко капки зехтин върху пармезана и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15-20 минути.
Снимка: ФАКТИ
Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 От тая вечеря ще получиш такива
16:31 03.02.2021
2 juuukkj
17:01 03.02.2021
3 Хккхх
17:04 03.02.2021
4 Кръндела
Коментиран от #5
17:22 03.02.2021
5 Точно
До коментар #4 от "Кръндела":
ОГЪН ПО ДУШМАНИТЕ!!!!!17:39 03.02.2021