Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 14:57 5 048 5

Елина Кешишева разказа каква е Ейми Уайнхаус

  • елина кешишева-
  • фотограф-
  • модел-
  • ейми уайнхаус-
  • известни

Редица знаменитости са заставали пред обектива на Елина, която от модел става фотограф

Елина Кешишева разказа каква е Ейми Уайнхаус - 1
Снимка: Shutterstock

Елина Кешишева е българският фотограф, който снима звезди. Точно нейното име стои зад рекламната кампания на новата колекция на Dior. Талантът ѝ е признат и от световни списания като модната библия Vogue, предава life.dir.bg.

И докато през 90-те дефилира като един от най-успешните модели в България, днес животът ѝ тече на бързи обороти в Париж, а тя стои от другата страна на обектива.

Пред камерата ѝ са заставали много известни личности, сред които Ейми Уайнхаус, Фарел Уилямс, Жулиет Бинош.

"С Ейми Уайнхаус беше интересно изживяване. Тя беше много срамежлива, затворена. Имаше много желание да прави нещата. Беше впечатлена от нещата, които се снимаха. И така през деня. Същата вечер я гледах на концерт и този срамежлив човек го нямаше изобщо. Направи невероятно шоу. Когато почина баща ѝ, тя се свърза с мен за една снимка на баща ѝ, за книгата ѝ за него. Дадох ѝ снимката, разбира се, и така остана и един тъжен спомен", разкри пред Нова ТВ Елина.

"Това е вторият проект, който правя с Dior. Мина прекрасно. Направихме страхотни снимки. Трудно е да се работи в такива обстоятелства, защото всички сме с маски. Имаше хора, които ни наблюдаваха да си носим маските. Дезинфекция на ръцете. Имаше максимално предпазване за хората, които работихме", споделя още тя за работата си сега.

Елина е снимала и младата актриса Аня Тейлър Джой, изиграла съвършено главната роля в The Queen's Gambit, но не я е познавала преди това.

"Свързаха се с мен, за да ѝ снимам портфолио. За да стигнеш до актрисата, трябва да минеш през агента ѝ, защото той филтрира всичко. Много е трудно да имаш персонални впечатления от човек, който е предпазван от агента си. Младото поколение актьори са по свити, по-затворени", сподели още Кешишева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе, Събина,

    21 0 Отговор
    Ейми Уайнхаус почина преди 10 г. Какво значи "каква Е ..."?
  • 2 Може би като тебе

    6 0 Отговор
    Ужасих се отново....!
  • 3 Джангър Джендем Джендъров

    4 0 Отговор
    Бащата на Ейми Уайнхаус е Мич Уайнхаус и е още жив!? Нещо не се връзва ...

    Коментиран от #4

  • 4 Турчина

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джангър Джендем Джендъров":

    Ейми почина от наркотици.Една от силните й песни:"You Know I'm No Good"-"Знаеш,че не съм добра".
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.