Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 18:33 13 866 25

Това са най-силните мъже в зодиака

  • мъже-
  • силният пол-
  • сила-
  • хоросокоп-
  • зодия

Тези представители на зодиака не се пречупват пред изпитанията на съдбата

Това са най-силните мъже в зодиака - 1
Снимка: Shutterstock

Има мъже и мъже. Звездите също потвърждават тази максима. Ето кои са най-мъжествените представители на зодиака, пише actualno.com:

1. Телец

Телецът несъмнено е един от най-мощните знаци на зодиака и няма проблем, с който той да не може да се справи благодарение на своите силни качества. Този знак обича не само лукса и красивите неща, но и уюта на дома. Телците са известни с това, че са изключително упорити индивиди, които не само знаят точно искат, но и как да го постигнат.

2. Лъв

Както лъвовете са царе сред животните, така и мъжете, родени между 23 юли и 22 август под знака Лъв, са същински крале сред хората. Лъвът е доминираща зодия, която обича лукса и не се страхува от препятствия и предизвикателства по пътя си. Тяхната харизма и способността им да измислят стратегии са само част от силните им страни. Те вярват в себе си и с лекота преодоляват препятствията.

3. Скорпион

Скорпионите са безстрашни и удивителни лидери, което ги прави един от най-мощните знаци в зодиака. Те са изключително решителни и напористи, когато става въпрос за постигане на целите. Скорпионите винаги контролират напълно съдбата си, тъй като имат способността да се противопоставят на натиска във всяка дадена ситуация.

4. Овен

Мъжете, родени под знака на Овен, са много енергични, непокорни и авантюристични хора, които не се страхуват от нищо и от никого. Независим, прям и упорит, Овенът е лидер, който знае как да управлява всяка ситуация и винаги е готов за действие. Затова родените под този знак са считани за най-силните, смели и могъщи хора.

5. Рак

Мъжете Рак са уверени и винаги се доверяват на своята компетентност, въпреки че са изключително чувствителни. Те с лекота различават добро и лошо, така че можете да сте сигурни, че те ще вземат правилното решение и ще ви дадат най-добрия съвет. Господата от тази знак придобиват още по-голяма сила, след като се сблъскат с препятствия по пътя си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    18 47 Отговор
    Най-силният мъж е Бойко!!! Зодия Близнаци!!!! Роден на 13-ти Юни!!

    Коментиран от #5

  • 2 То останаха ли истински мъже

    25 4 Отговор
    На, тази планета.!

    Коментиран от #3, #11, #17, #21

  • 3 Има да

    36 3 Отговор

    До коментар #2 от "То останаха ли истински мъже":

    Роско плевнята и паси натото😂😂😂😂и шкембето с торбата била

    Коментиран от #16

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Страшен трол си

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Явно вече сте активизирани. Във фейсбука сте 100% активни. Интересно, специално ти, дали и една книга си прочел през живот си?! Съмнявам се. ББ можеше да е добър държавник, и в интерес на истината в самото начало стартира добре. После нещата придобиха други измерения. Превербуваха го няколко пъти и стана заложник на собствената си алчност и себелюбие. Уникален нарцис, няма такъв по рода си. Лошото е, че заради неговите преоблеми, страдаме всички!!!!!! Запомни го добре, това, което написах!

    Коментиран от #7, #25

  • 6 Стамболов

    18 9 Отговор
    Най силната зодия в зодиака е Скорпион,вярвайте ми тези хора са уникални, перманентен ум и адски отмъстителни и изобретателни.

    Коментиран от #13, #23

  • 7 Брендилия

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Страшен трол си":

    Не му обръщайте внимание. Троли каквото му кажат и не разбира. На 13.06.е роден Гойко Митич. Борисов е роден на 31.07. Не е тръгнал добре, защото моделът на управление трябваше да бъде сменен. Доган му го каза още 2009 когато спечели. Миналата 2020 му напомни

    Коментиран от #24

  • 8 Дърт

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Як като вол и почти толкова умен!

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Срам

    3 0 Отговор
    Не вярвам да си от тази зодия, там де.енерати и хюмн.та няма
  • 11 Анонимен

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "То останаха ли истински мъже":

    Когато бех млад не ми спадаше ,сега съм на 62 и винаги ми става щом поискам.Мойта се е в чудо видела и все по често ходи да спи в дъщерята и зетя....
  • 12 ☺️☺️☺️☺️☺️☺️

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Дърт":

    В казармата ми викаха "минералната" защото ми е дебел и дълъг колкото бутилка минерална вода 0.500 мл..Жена ми ми вика Първан защото съм първия и последния на тази планета за когото е и би се омъжила
  • 13 Брендилия

    4 5 Отговор

    До коментар #6 от "Стамболов":

    Абсолютно вярно! Най-силната за мъж, така като овен е най-силна за жена
  • 14 ВИКАТ МИ БУРКАНА....

    2 1 Отговор
    ПРОСТО НЕ МИ ГО ПОБИРА ТРИ ЛИТРОВ БУРКАН....3л....
  • 15 Мааамка ви!

    6 2 Отговор
    НАЙ - НЕЩАСТНОТО ЖИВОТНО НА ТАЗИ ПЛАНЕТА Е ГЛИГАНЪТ, ЗАЩОТО ЖЕНА МУ СВИНЯ, ПРИ ТОВА ДИВА!
  • 16 Гошо

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Има да":

    Ами Азис, Мон Дьо, лорда,.......... що ги забравяш?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 А има ли...

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "То останаха ли истински мъже":

    Девственици като света Мария сега? Или не останаха вече? Каквито мъжете, такива и гените. Все пак мама ги е отгледала (най-вероятно).
  • 22 Шамара

    4 2 Отговор
    Рака ли е силен? Да той е силен неблагодарник ,използвач = пълен БОКЛУК!
  • 23 Апостол на свободата

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Стамболов":

    За скорпионите съм съгласен... Противник, гадни и отмъстителни хора действащи на принципа "копчето и бастисване на всичко" поради което на такива не може да се довери ядрен арсенал. По моя преценка най - силни са овните, не за друго просто имат дар слово... Изключителни оратори които те поставят под транс... Направо те зомбирват и обръщат до такава степен, че направо не ти става ясно от къде ти е дошло. Много силно могат да мотивират за всичко особено пък за бунт... Ако трябва някой да те вдигне на крака и да те накара да хванеш тоягата и да гнетеш наред кой къде побараш, това е дело на овен. Адски мотивират към непокорство, бунт или реваншизъм. Те самите са си бунтовници и мразят статукво, което статично в полза само на едно. Обичат динамично равенство, никой никого да не меша съпроводено с динамика в отношенията, които да имат положителен знак. Адски свободолюбиви и непокорни люде. Тръгнеш ли да ги настъпваш са първи на фронтовата линия и ще докарат още народ покрай себе си неминуемо... Овен това е символ на лют отпор от задължителен характер. Всеки друг може и да се подчини в един момент ама овена е гаранция за проблем от постоянна величина. Ако е подчинен мисли как да отхвърли или обърне подчинението в своя полза сиреч той да е отгоре. Ако не е подчинен но го нагласяват за подчиняването е пръв на стената или барикадата и води съпротивата лично.
  • 24 Си ган

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Брендилия":

    Ти си много зле, братчед...я направи справка кога е роден ББ - 13,06,1959 г. хайде със здраве.
  • 25 Си ган

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Страшен трол си":

    Другарю, аз на 7 години съм прочел толкова книги колкото ти не си за цял живот...смешник. хахахаххаха...точно пък това ли намери да напишеш..голям смях...