Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 08:31 4 536 26

Фики Стораро - уникален като Дони в "Като две капки вода"

  • фики стораро-
  • дони-
  • като две капки вода

Победителят в осми сезон на шоуто избра да се преобрази в Дони и изпя парчето "Уморени крила“

"Очаква ни грандиозен спектакъл. Както знаете на сцената на сцената на любимото шоу ще излязат осем от най-впечатляващите участници през предходните сезони: AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова, които ще очароват зрителите с майсторските си превъплъщения. Ще има и други изненади“, споделиха водещите Зуека и Геро.

"Геро е един от най-талантливите български актьори, които обичам и подкрепям!“, сподели Рачков, който излезе неочаквано на сцената, за да пожелае успех на колегите си.

"На прага сме на исторически сезон. Самият аз съм любопитен какво ще се случи. Очаквам от участниците чудеса от храброст. По изключние тази вечер ще бъда част от журито, ще има и нов регламент на оценяване“, допълни продуцентът Маги Халваджиян.

Този сезон и менторите на участниците: вокалният педагог Етиен Леви, преподавателят по актьорско майсторство Жоро Низамов и хореографът на шоуто Александра Енева ще имат възможността да гласуват.

Първият лайф от девети сезон на любимото шоу за преобразявания стартира с парчето Benzin на немската хеви метъл група Rammstein. В образа на ексцентричния вокалист на бандата Тил Линдеман влиза популярният тв водещ Къци Вапцаров.

"Ще ми е любопитно да видя света през очите на Тил. Синът ми учи в Германия и искам да го зарадвам с това парче. Това е истинското предизвикателство – да направиш нещо, което не можеш“, споделя Къци Вапцаров.

Актрисата, за която няма граници нито на сцената, нито в музиката, нито в дублажа Милица Гладнишка демонстрира невероятните възможности на гласа си с двоен образ и песента Hello, Dolly! на Луис Армстронг и Барбара Стрейзънд.

"Мисля, че съм най-опитната участничка, което означава, че трябва да се справя перфектно. Обожавам джаза – тромпетът е гербът на нашето семейство.“

Победителят в първи сезон на "Като две капки вода“ Рафи Бохосян се впусна смело в музикалната надпревара с емблематичната песен на KISS – I Was Made For Lovin' You.

"Осем години по-късно се завръщам на сцената на "Като две капки вода“. Рокът е един от стиловете, които най-много обичам, а Kiss една от любимите ми групи. За мен това ще е огромно изпитание. Пол Стенли е висока топка и голямо изпитание, но ще бъде още по-голямо забавление за мен.“

Победителят в осми сезон на шоуто Фики Стораро избра да се преобрази в Дони и изпя парчето "Уморени крила“.

"Много съм развълнуван. Ще дам отново максимума от себе си. Избрах тази песен, защото ми е любима. Дони е много е специфичен с поведението и жестовете си и ме чака доста работа“.

Фики обаче се справи фантастично и с изпълнението си обра овациите както на публиката, така и на четиричленното жури.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малееее

    25 5 Отговор
    То падението нямало край бе, включително и на медиите...
  • 2 Нещо

    13 4 Отговор
    Клюна е много дебел
  • 3 Железаров

    8 5 Отговор
    На този трябва да се забрани да плува по гръб,хората ще си помислят че ги напада акула
  • 4 гост

    35 6 Отговор
    Само мангаля по телевизията, циганизацията върви с пълна сила.
  • 5 Трън

    25 4 Отговор
    Тъпата Нова ни залива с кич.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Виолета

    20 8 Отговор
    Дотук пълен боклук. какво му харесахте на Фикрет, не знам. Опитва се да цвили като Дони, но самият Дони е достатъчно отблъскващ, за да се изтръгне симпатия от зрителя. Къци - жалък. За мацките друг път. За журито в паметта остава само зъбенето на Хилда. Остаря вече, за да се прави на девойче. Вижте аналогичните предаваиня в някои други страни, дори в Русия - блясък и порфесионализъм.

    Коментиран от #10

  • 8 Това е баба Яга

    16 3 Отговор
    Не е Дони, нека си вярва Халваджиян..!
  • 9 Wee

    17 9 Отговор
    Фики наистина се справи блестящо , и аз не съм му фен , но това е истината . Дони има специфичен глас и е труден за имитация . Опитайте се вие които хейтите да запеете пък после и да го докарате същото и напишете как ви се е получило .
  • 10 Гост

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "Виолета":

    Аз съм гледал по руската няколко сезона . Още преди да сме чували за това шоу тука . Тяхното е сто пъти над нашето . И водещи и жури . Класика . Няма лигавене и кич . Знаят как да правят шоу програми . Супер е вашето изказване.

    Коментиран от #15

  • 11 Каква, едра Донка

    7 2 Отговор
    Ужассс...!
  • 12 българин

    15 3 Отговор
    Гнуся се от тези реалити !!!
  • 13 яяяяя

    14 3 Отговор
    Прилича на Дони, колкото Нова тв прилича на телевизия!
  • 14 Морето

    13 1 Отговор
    Най-добре се представи Михаела Маринова -изпя песента си едно към едно. Наистина е добра. След нея другата Маринова се постара. :) Но Зуека вече настига Рачков по дебилско поведение, то не бяха викове, подканяне към зрителите да повтарят като папагали кой е номер едно. Няма да го бъде този сезон най-доброто като изпълнение-липсват свежи и нови лица, изненади. Гледах шоуто, колкото да изчаквам рекламите на филма "Тигър и дракон" да минават, там поне героите летяха на воля и си разменяха шамари с ритници. :)
  • 15 Абе ,

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Без аналог !!!
  • 16 сектант

    4 1 Отговор
    сега е момента да рина циментаа
  • 17 ГЕШЕВ

    15 4 Отговор
    ФИКИ НАИСТИНА Е СПОСОБЕН,НО....АМАН ОТ ЦИГАНИЗАЦИЯТА В КАПКИТЕ,АМАН ОТ ХИЛДА,АМАН ОТ ФЪНКИ,АМАН ОТ ЗУЕКА И ГЕРО,АМАН

    Коментиран от #18

  • 18 Гешо

    4 5 Отговор

    До коментар #17 от "ГЕШЕВ":

    Аман и от тебе !!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Шопо

    6 3 Отговор
    Абсолютен етнически вот преди изборите ! ББ е наредил да се толерират ромите -участници в шоуто !!!
  • 21 пресилено

    1 1 Отговор
    Много му се кланят, а той малко се подигра.
  • 22 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    5 2 Отговор
    Искам да ви кажа ,че като цяло не го гледам това предаване.Снощи за сефте реших да гледам.И пак умишлено тикат напред едни същи.Конкретно за снощи мога да кажа ,че Михаела Маринова им скри шапките.Изпълнението беше невероятно ,ако зрителя слуша без да гледа ,няма как да каже ,че това е имитация.Всичко беше 1към 1 .Не разбрах снощи кой спечели ,но като знам корупцията ,ще е спечелил пак наш и ваш човек,а не този който е заслужил.Михаеша беше фаворита и тя заслужава да спечели.

    Коментиран от #23

  • 23 Ахмак

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    Този който е сложил минуса е или ром или помак,ама в днешно време повечето са такива.
  • 24 а бе

    3 0 Отговор
    аз пък като го гледах снощи видях - Една публика през 2 седалки, маскирани до ушите и забележете - жури, участници и 4 -мата ментори без маски, г.з до г.з.
    На това какво му казвате. За едни може, за други не.
  • 25 човек от народа

    0 0 Отговор
    ВЕРНО ЛИ БЕ...ИМАЛИ СМЕ ЦИГАНИН УНИКАТ
  • 26 Мачу

    0 0 Отговор
    Нова манджа с продукти от по миналата година.Не ви ли писна едно и също,то бива безисейност...Добре че пя тая песен,да усети творчество различно от кръчмата