Last news in Fakti

2 Март, 2021 19:54 4 258 7

5 зодии, на които може да доверите тайните си

  • тайна-
  • тайни-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • доверие

Тези зодиакални знаци държат лоялността и доверието на високо място в живота си

5 зодии, на които може да доверите тайните си - 1
Снимка: Shutterstock

Не всеки може да се похвали с това, че може дълго и сигурно да пази тайните на другите. Представителите на пет от зодиакалните знаци, обаче, притежават този уникален талант, пише actualno.com. Астролозите не крият възхищението си от тях и ни запознават в подробности с техните качества.

Скорпион

Представителите на този знак са горещи и изразителни по отношение на много въпроси, но се отличават със способността да бъдат приятели и да държат устата си затворена. По отношение на чуждите тайни, особено на близки хора, той е внимателен - дори не е необходимо да го питат за това. Сигурно можете да си припомните поне един подобен случай със Скорпион от вашия живот.

Стрелец

Представителите на този знак знаят стойността на дадената дума - както своята, така и чуждата. Ако искате да говорите, тогава не можете да намерите по-добър събеседник от Стрелеца. Той винаги ще оказва подкрепа, дори и да не се съгласи за нещо, ще намери причини, ще намери точните думи. И едва ли някой отвън ще разбере за този разговор.

Близнаци

Родените под знака на Близнаци имат интересна особеност - те се грижат за репутацията си и не си позволяват да клюкарстват. Близнаците дори могат да жертват собствените си интереси в името на честта. Можете да им се доверите безпрекословно.

Везни

Основното качество на Везните е вродената способност да контролират емоциите си - няма да ги срещнете да плетат интриги и да инициират кавги, те не се интересуват от чуждите дела, те живеят собствения си живот. Невъзможно е дори целенасочено да се извлече информация от представителите на този знак. Те могат да завършат всеки разговор с думите „темата е затворена“.

Дева

Девите са надеждни, доказани, лоялни. Те никога няма да се конфронтират със съвестта си. Думата „тайна“ е свещена за тях. Те ще се отдалечат от отговора, ще променят темата на разговора, ще го превърнат в шега, но никога няма да заменят „своя“. Всеки е благословен, ако има приятели от тези зодии. Така има с кой да сподели своите тайни и дори да разчита на съвет от тях. Знаем, че е изключително разтоварващо да споделите с някого това, което ви мъчи и така проблемът става наполовина по-малък.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зодия Хермес пелтекоф

    1 6 Отговор
    Разбира се...!
  • 2 кукуруку

    4 1 Отговор
    големи глупости!
  • 3 Гост

    6 1 Отговор
    Браааат, хайде на девите точно не им доверявай тайна, че да не ти разправям колко пъти са ме дънили.

    Коментиран от #5

  • 4 ДЦК

    2 0 Отговор
    Ме удостоиха пак с,, внимание,,....!
  • 5 ПРАВ СИ БРАТО

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Абсолютно си прав.....!!!!

    И между другото......Никога не споделяйте проблемите си с околните.....
    На 70 %-а от хората не им пука , а останалите 30 %-та злорадстват , че ги имате.......
  • 6 3333

    2 0 Отговор
    Колкото по-малко хора знаят за твоето щастие, толкова по-дълго ще му се наслаждаваш. Китайска поговорка.
  • 7 Чичо

    0 0 Отговор
    Според мен много вярно отличават петте зодии. Има си положителна страна. когато искам нещо да се разпространи, пускам го на една от тези зодии и работата е свършена.