Last news in Fakti

2 Март, 2021 18:27 4 591 8

13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист

  • зодиакалент знак-
  • 13 зодия-
  • зодии-
  • астрология-
  • змиеносец

Зодиакалният знак е разположен между Скорпион и Стрелец

13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист - 1
Снимка: shutterstock

Има един мит, който гласи, че наскоро се е появил 13-ият знак от Зодиака. Доста време обаче той е оставал непризнаван. Вярва се, че нашите предци са поделили небето на дванадесет равни части, като всяка от тях е по 30 градуса. Преди хиляди години обаче все още не се е боравило с понятието „галактика“ по начина, по който се разбира то днес.

Терминът „съзвездие“ се преосмисля едва в края на първата четвърт на 20-и век. Тогава всъщност става ясно, че на практика зодиите не са 12, а са 13. 13-ият зодиакален знак е Змиеносецът.

Това е най-тайнственият знак в Зодиака. Тези, които са негови представители, са родени в периода от 29-и ноември до 17-и декември. Ако и ти си роден в този период, значи, че си Змиеносец.

Водата е стихията на Змиеносеца. Вярва се, че хората, родени под този зодиакален знак, са уникални. Обикновено са смели, властолюбиви и мъдри. Впечатляват с умението си да запазват самообладание. Не отстъпват от целите си, без значение пред какво ще се изправят.

13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист
Снимка: shutterstock

Характеристика на зодията

Зодиакалният знак е разположен между Скорпион и Стрелец, така че е събрал най-ярките черти от двете зодии. Змиеносецът е страшно силен знак. Даже и жените, родени под него, ще им е трудно да работят някоя скучна работа.

Хората от 13-ият зодиакален знак са енергични, хитри и своенравни. Те са прекомерно активни, малко непостоянни и са склонни да изневеряват. Не понасят отрицателните черти в останалите и са готови на всичко в стремежа си да се издигнат.

Змиеносецът е в състояние да постигне всичко в кариерата. В личния живот обаче нещата въобще не му се отдават така лесно. Трудно му е да създаде здрава връзка, а бракът му рядко продължава повече от няколко години. Фанатичен е и е склонен да се хвърля в различни идеи. Гениалните хора често се оказват представители именно на тази зодия. Способни са да променят света, а властта и богатството сами отиват при тях. Ако се стигне до падение обаче, Змиеносецът ще помни това завинаги.

Змиеносецът е със силно развита интуиция, способен е да усеща другите хора, предразположени са към творческите професии. Не биха жертвали удобствата си в никакъв случай. Не се заблуждават с илюзии, а по-скоро си търсят цели, лесни за постигане. Змиеносецът е нещастен и се чувства непълноценен, ако не постига успехи.

Жената-Змиеносец е истинска амазонка. Може външно да изглежда кротка и плашлива, но когато се налага, със сигурност ще прояви своя силен характер. Жените от тази зодия са много отмъстителни и ревниви. Готови са да вдигнат скандал от нищо и животът с тях определено е доста труден. Те обаче са уверени кариеристки и прекрасни любовници.

Мъжът-Змиеносец едва ли ще желае да сключи брак. За него свободата е най-ценното нещо. Не понася еднообразието. Във всеки един момент може да загърби сегашния си начин на живот и да се впусне в нови неща.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милено,

    12 2 Отговор
    Стига чете глупости...
  • 2 Кокошко

    9 4 Отговор
    29 Ноември е в съзвездието Стрелец изцяло какъв Скорпион търсиш 29 ноември??!!

    Коментиран от #4

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор
    хора, предлагам изгонo катък от стар пръч
    ако има желаещи ще ви дам възможност сами да ги го съберете от_чурката_на пърча
  • 4 563

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Кокошко":

    НЕ СИ ЧЕЛ СТАТИЯТА, КОКОШКО, А ПРИ МЕН ЛОШОТО Е МЕ СЪМ ТОМНО ТАЗИ 13та ЗОДИЯ, ОЩЕ РИМЛЯНИТЕ СА ЗНАЕЛИ ЗА 13тото СЪЗВЕЗДИЕ НО СА ЗАБРАНИЛИ СПОМЕНАВАНЕТО МУ И НА ТАЗИ ЗОДИЯ, НАИСТИНА ДОСТА СТРАННА И НЕПРАКТИЧНА
  • 5 no name no face no number

    4 3 Отговор
    Няма 13 знак, на месец по една зодия и на година в китайския пак по една. Тия от наса като са се напушили и са видяли и още една
  • 6 †††

    2 1 Отговор
    Това е змията от Библията. Подготвят ни за идването на звяра.
  • 7 Луда

    3 0 Отговор
    Трачева, абсурди пишеш, да трупаш коментари. Делиш Стрелец на парчета като торта Френска СЕЛСКА!
  • 8 Hmmmm

    4 1 Отговор
    Има и 14-ти знак -паяк - от около 10-ти май до 25-26 май. Истината е, че са им толкова ужасни хороскопите като черти на характера, че са го махнали, да не плащат другите...