Last news in Fakti

6 Март, 2021 18:07 6 284 5

Най-големите прелъстители в зодиака са...

  • флирт-
  • прелъстил-
  • зодиак-
  • зодия-
  • сексапил

Тези зодиакални знаци се справят с лекота с прелъстяването и флирта

Най-големите прелъстители в зодиака са... - 1
Снимка: Shutterstock

Представителите на някои знаци от зодиака се отдават на страстни изживявания по-бързо и по-успешно от останалите. Сред тях са хората от зодия Лъв, Скорпион и Стрелец, които с лекота привличат вниманието на околните. Всеки от тях се отличава с пламенен темперамент и силен характер. Те са завоеватели по природа и е малко вероятно да последват желанията на партньора и да направят нещо, което самите те не желаят. Процесът на съблазняване е в техните ръце, пише actualno.com. Ето как успяват те:

Лъв

Лъвът очаква от партньора си да отговори на най-високите му очаквания по отношение на интимните изживявания. И, разбира се, този знак очаква най-вече бурно признание за собствения си успех. Ако не знаете как да задоволите егото му, той просто няма да ви обърне внимание.

Скорпион

Скорпионът е ненаситен и изобретателен, но ако наистина намери подходящия партньор. Този знак търси удоволствие навсякъде. Но всъщност истината е, че той е моногамен и този факт изненадва не само Скорпиона, но и околните, които са с коренно различно мнение за него.

Стрелец

Стрелецът може да изглежда студен. Но всъщност представителите на този знак са сръчни и находчиви любовници, за които интимността е от голямо значение. Те с лекота успяват да съблазнят обекта на своето желание.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джахмадар

    21 1 Отговор
    Приятно ми е, Скорпион Лъвов Стрелецки!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анонсът в новините

    1 1 Отговор
    , Подгонили са,, магистралките,, и техните работодатели, ето това са,, прелъстителите,, -! (! P Sкапанът-19 годишен с клиентка 60 годишна...!)
  • 4 Това обяснява

    0 2 Отговор
    Земното притегляне
  • 5 Химия

    3 3 Отговор
    Най- добрата комбинация е между скорпион и стрелец!